• Filmhuis Pier K draait Julieta

    pr

Filmhuis Pier K draait Julieta

10-02-2017, 09:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 17 februari 2017, 20:00 tot 23:00

Locatie:

Harmonieplein 2, Nieuw-Vennep
Pier K Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep draait elke vrijdag een bijzondere, meeslepende of betoverende film. Van romantische komedies tot spannende thrillers. Vrijdag 17 februari om 20:00 uur wordt de dramafilm Julieta vertoont, gebaseerd op drie korte verhalen uit het boek Runaway van Alice Munro.

Samen met haar dochter probeert Julieta verder te gaan met haar leven, nadat ze haar man heeft verloren. Het verdriet drijft moeder en dochter echter alleen maar uit elkaar. Als Julieta's dochter na haar achttiende verjaardag besluit weg te lopen, probeert Julieta haar met man en macht te vinden. Door haar zoektocht komt ze er achter hoe weinig ze eigenlijk weet van haar dochter. Naast haar dochter zoekt Julieta naar een antwoord op de vraag waarom mensen hun geliefde verlaten ondanks dat ze van diegene houden.

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje kost €8,- en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.