• Eén van de zgn combi paren

    Piet Tates
  • Voor de eerste keer afdansen

    Piet Tates
  • Ook dansplezier voor 50plus

    Piet Tates

Leuke uitdaging voor valide dansers

08-09-2017, 15:10 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 11 september 2017, 19:00 tot 20:30

Locatie:

Kruisweg 622, Hoofddorp
Gebouw De Aanloop,
Hoofddorp

Rolstoeldansers uit o.a. Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Lisse, Haarlem starten op maandag 11 september weer met de eerste les. In de Hoofddorpse dansgroep is nog plaats voor lopende partners die een nieuwe uitdaging zoeken in het (stijl)dansen.

Rolstoeldansers dansen met een andere rolstoelgebruiker óf met een valide partner. Het eerste doel is dansplezier voor iedereen. Een bijkomend streven is de bekende dansen als quickstep, samba of veleta zo te dansen dat deze ook voor een niet-rolstoeldanser als zodanig herkenbaar zijn. Naast de bekende 'dansschool-dansen' komen ook country line dansen en partydansen aan bod.

En natuurlijk wordt er gezellig gekletst, koffie gedronken en gelachen.

Het dansseizoen bestaat uit 30 lessen. Verder organiseren we in januari een nieuwjaarsfeest, kan er deel worden genomen aan wedstrijden en sluiten we het seizoen af met een danstest en een slotavond. Naast de lessen zijn er ook extra trainingsochtenden voor de enthousiastelingen en gezellige vrijdansavonden.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kijken bij: "Walking Wheels" stichting rolstoeldansen. Wij dansen in gebouw "de Aanloop", Kruisweg 622 te Hoofddorp. Lesuren liggen tussen 19.30 en 22.15 uur op de maandagavond.

Meer informatie: Maureen Dijkman (instructeur) 06-1214 6155, of info@walkingwheels.nl

Of zie de website: www.walkingwheels.nl