• Bellen blazen blijft leuk!

    IVN Woesteland

Met IVN Woesteland op puberkamp 'O mijn Grot' in Zuid-Limburg

12-07-2017, 20:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 13 augustus 2017, 12:00 tot zaterdag 19 augustus 2017, 15:00

Locatie:

, Hoofddorp
St. Pietersberg Maastricht
Hoofddorp

Rosa uit Hoofddorp gaat mee met een erg leuk IVN-puberkamp 'O mijn grot!' op de prachtige locatie De Sint-Pietersberg in Maastricht. Zij gaat al een paar jaar mee met deze kampen en ze vindt het geweldig! Echter ze komen met dit kamp nog één deelnemer tekort om het definitief door te laten gaan. is er iemand van 11-15 jaar die het erg leuk zou vinden om mee te gaan op kamp met andere jongeren?

WoesteLand is de jongerengroep van het IVN. In binnen- en buitenland organiseert WoesteLand gezellige en duurzame low-budget activiteiten en vakanties waar we samen werken in de natuur. We eten vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch. Iedereen die tussen de 12 en 30 jaar is, kan mee.

Hele weken vol gezelligheid en ontspanning met kampvuren en spelletjes. Daarnaast ben je ook nog lekker actief bezig (in de natuur), met natuurwerk en uitstapjes. Dit jaar zijn er vakanties in Limburg, Terschelling en Denemarken. Ze zijn voor iedereen tussen 12 en 30, maar elke week heeft een eigen leeftijdscategorie. Zo is er altijd wel voor iedereen wat wils. Maak snel je Woeste zomerplannen op www.woesteland.nl

'O mijn grot' puberkamp in Limburg (11-15 jaar) van 13-19 augustus...

De Limburgse mijnen, bergen en grotten (maar dan wel met een zachte "g") zullen dit jaar onveilig worden gemaakt door de Woestelanders! We verblijven op een heuse berg: de Sint Pietersberg. We nodigen alle pubers (11 t/m 15 jaar, als je maar op de middelbare school zit) van harte uit om mee te gaan op dit spannende kamp. Ga je voor de eerste keer mee? Dan kan je het WoesteLand uitproberen met korting. Meer informatie en je opgeven kan via https://woesteland.nl/activiteit/o-mijn-grot/.