Spelen bij een echte bridgeclub was nog nooit zo gemakkelijk.

14-09-2017, 11:00 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 19 september 2017, 19:30 tot dinsdag 29 mei 2018, 19:30

Locatie:

Bennebroekerweg 800, Hoofddorp
Sportcomplex Willem-Alexander
Hoofddorp

Sinds september 2015 speelt Bridge Club Hoofddorp (BCH) elke dinsdagavond van 19.30 tot 23.00 uur in het sportcomplex Willem-Alexander. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en de zaal is licht en ruim. Ook is er in de zaal een bar aanwezig.

BCH is in tegenstelling tot veel andere clubs in de omgeving aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond.

Het ledental groeit langzaam maar zeker. Met het oog op de komende donkere dagen is dit de ideale tijd om een gezellige hobby voor de lange avonden te vinden.

De Nederlandse Bridge Bond (NBB) biedt iedereen die erover denkt om te gaan bridgen een gratis proeflidmaatschap aan van 3 maanden. Dit lidmaatschap biedt aspirant-leden dezelfde faciliteiten en rechten als de overige leden. Hieronder valt bijvoorbeeld een abonnement op het maandelijkse tijdschrift 'Bridge', registratie van behaalde meesterpunten, ondersteuning bij het zoeken naar informatie, etc.

Op de clubavond wordt er in verschillende lijnen naar sterkte gespeeld en aan het einde van de avond wordt de uitslag meteen bekend gemaakt.

BCH nodigt nadrukkelijk ook die mensen uit, die er wel eens over gedacht hebben om te leren bridgen. Voor mensen die al kunnen klaverjassen of die al veel ervaring met kaartspellen hebben, is de overstap naar bridge niet zo groot.

BCH biedt 4 gratis lessen aan van de bridgecursus voor beginners (Bridge in een flits) voor de deelnemers van de AH - clubactie.

Geïnteresseerden kunnen een kijkje op de website van de club nemen: https://www.nbbclubsites.nl/club/6010 of contact opnemen met de secretaris, Mevr. I. Pattin-Fellinga 0297-752428, BCH.Hoofddorp@gmail.com.