• Theaterproductiegroep voor volwassenen - Pier K

    Just Justa

Spelen in een heuse theatervoorstelling bij Pier K

09-09-2016, 12:20 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 28 september 2016, 20:00 tot woensdag 24 mei 2017, 22:00

Locatie:

Raadhuisplein 9, Hoofddorp
Pier K Hoofddorp / Het Cultuurgebouw
Hoofddorp

Voor iedereen die nog weet hoe het was om als kind op het grote podium te staan, voor iedereen die al eens toneel heeft gespeeld en waarbij het weer begint te kriebelen en voor iedereen waarbij het er gewoon nooit van gekomen is. Pier K biedt volwassenen de mogelijkheid om in een heuse theatervoorstelling te spelen.

In de Theaterproductiegroep van Pier K kiezen de spelers samen met de regisseur een theaterstuk waar zij het komende jaar aan gaan werken. Tekstzegging, mise en scene en rolontwikkeling staan centraal. Aan het einde van het seizoen mag het publiek binnen stromen en wordt er opgetreden in één van de theaterzalen van Pier K. Om deel te nemen is geen ervaring of auditie nodig. Iedereen is welkom.

De Theaterproductie bestaat uit 30 repetities op de woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur. De cursus start op 28 september 2016 en vindt plaats bij Pier K in Hoofddorp.

De cursuskosten bedragen 8 termijnen á €54,02 voor iedereen tot 21 jaar. Deelnemers vanaf 21 jaar betalen 8 termijnen á 65,41. In één keer betalen is ook mogelijk. Voor meer informatie of om in te schrijven, gaat men naar www.pier-k.nl.

De theaterproductiegroep voor volwassenen is één van de vele musical- en theatergroepen van Pier K. Ga ook voor meer informatie over het volledige aanbod naar www.pier-k.nl.