• Retro & Revival

    N.V.T.

Uniek Retro & Revival Festival in Nieuw Vennep

17-03-2016, 10:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 4 juni 2016, 09:30

Locatie:

Nieuw-Vennep

Op zaterdag 4 juni organiseert Ed Veldman van PLM Entertainment & Events in en rond de Van Zantenhal in Nieuw Vennep een uniek Retro & Revival Festival voor iedereen die houdt van klassieke voertuigen, retro-producten en muziek, dans en zang uit de jaren '50, '60 en '70. Het wordt een feest. Een niet-te-missen dag voor iedereen die een klassieke auto, motor, bromfiets, caravan of bestelauto bezit, of als ondernemer of particulier handelt in populaire producten van 50 tot 60 jaar geleden.

Dit Retro & Revival Festival is een compleet dagje uit voor jong en oud vol (muzikale) activiteiten en start om 9.30 uur. Zo is er voor eigenaren en bewonderaars van klassieke voertuigen een toertocht, een oldtimershow, een oldtimerbeurs en een retromarkt. Maar ook op de verschillende podia wordt de bezoekers tussen 12 en 01.30 uur entertainment in allerlei vormen aangeboden. Twee andere belangrijke onderdelen van het programma vormen een brassmeeting (jamsessie) en de HaarlemmerMeerBorrel, een netwerkborrel voor ondernemers uit de regio. En natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht.

Jan Akkerman met My Brainbox

Naast jonge talenten van de Gitaarschool Heemstede vullen een dj, soloartiesten en coverbands het muzikale programma in. Met hun livemuziek zullen zij de toehoorders terugbrengen naar de roerigste jaren van de vorige eeuw. Het Retro & Revival Festival presenteert meer dan 20

optredens tijdens de oldtimershow, de oldtimerbeurs, de retromarkt en natuurlijk tijdens de feestavond zelf. Niemand minder dan 's werelds beste gitarist Jan Akkerman (met zijn band My Brainbox en zanger Bert Heerink) en Dave Vermeulen (de ruige publiekslieveling van de laatste Voice of Holland) vormen de klapstukken van de avond.

(Passe-partout)tickets zijn verkrijgbaar via de website www.rrfe.nl. Daar treft u ook alle informatie over deelname aan de toertocht en het dag- en avondprogramma.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Organisator : Ed Veldman van PLM Entertainment & Events

Telefoon : (023) 545 15 38

E-mail : info@plmgroep.nl

Websites : www.revival-festival.nl

www.rrfe.nl

Facebook : Retro & Revival Festival

Revival Festival Friends&Fans

Ed Veldman is ook organisator van de HaarlemmerMeerBorrel voor ondernemers