• luchtacrobatiek

    crb
  • Friese paarden

    crb
  • kamelen

    crb

Circus Renz naar Hoofddorp

28-06-2016, 15:51 | Lezersnieuws | JJ Hoekstra

Circus Renz uit Berlijn is inmiddels gestart met de nieuwe Europatour 2016 en zal van 7 t/m 17 juli een bezoek brengen aan Hoofddorp. Het in 1842 opgerichte, grootste, circus van Nederland komt met een geheel vernieuwd programma en zal hier daverende voorstellingen verzorgen.

Het grote circusdorp zal worden opgebouwd op het bekende Floriandeterrein aan de Driemerenweg/Paviljoenlaan. De grote circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan 1000 toeschouwers.

Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden.

Maak de show in Hoofddorp mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel.

In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.

Het ideale uitje voor het hele gezin!

Voor verdere info: www.circus-renz-berlin.nl

Voorstellingen: 7 t/m 17 juli

donderdags 19.00 uur

vrijdags 17.00 uur (familiedag, kind. 10 euro, volw. 15 euro)

zaterdags 17.00 uur

zondags 14.00 uur