• Makelaardij

    nvt
  • drs. Jeanette I. hobo RC, eigenaar / makelaar

    Mascha Gutlich

Maak je woondromen waar met Foxyhome!

21-08-2017, 09:41 | Lezersnieuws | Jeanette Hobo

Foxyhome maakt jouw woondromen waar! Onlangs heeft Foxyhome makelaardij zich in Hoofddorp gevestigd. Wij zijn een innovatieve makelaardij, die in grote mate gebruik maakt van de sociale media. Bezichtigen doen kan per geinteresseerde, maar ook met een exclusief en zeer doelgericht Open Huis event, dat ervoor zorgt dat je niet steeds weer je huis op moet ruimen. Wij bieden ook een uniek nieuw product. Het z.g. "Dreamteamgesprek". Hierin onderzoeken wij samen of, hoe en wanneer jouw woondromen werkelijkheid kunnen worden. Zoek je al een tijd naar je droomwoning en vis je er steeds naast? Kijk dan op onze website. Daar vind je huizen die nog niet officieel in de verkoop staan! Zoek je een goede aankoopmakelaar? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres.

Wie zijn wij? Foxyhome bestaat uit 3 personen, die niet alleen bekend zijn met de makelaardij, maar daarnaast ook hun eigen specialiteit hebben. Jeanette Hobo is eigenaar / makelaar en tevens master in de financiele economie. Zij kan je goed adviseren over onder andere de financiering van je woning. Maarten Hobo is makelaar en tevens afgestudeerd in de technische richting. Arie van der Meij is assistent makelaar. Daarnaast kan hij adviseren in juridische kwesties. Wij zijn er trots op om lid te zijn van VBO-makelaars. Voor de klant betekent dat herkenbaarheid en kwaliteit.

Wij houden onze organisatie lean en flexibel, waardoor wij jouw geld aan de promotie van jouw huis kunnen besteden. Wij bieden full service pakketten, maar ook modulaire services. Je kunt ons bijvoorbeeld ook alleen inhuren voor onderhandelingen of het opstellen van het koopcontract.

Tot eind september hebben wij een mooie kennismakingsaanbieding: een gratis mediapakket twv 450 euro, met ondermeer plaatsing van je woning op diverse websites w.o. Funda, Facebook, professionele fotografie van je woning, etc.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Wij zijn te vinden op facebook en via onze website www.foxyhome.nl