• National Johnny's Day 2017

    Quirinus Bogaarts

National Johnny's Day 2017

14-09-2017, 11:50 | Lezersnieuws | Quirinus Bogaarts

Zaterdag 16 september is het zover: National Johnny's Day 2017!

In Nederland wonen zo'n 6.500 Johnny's, 10.000 John's en bijna 5.000 afgeleiden daarvan. En daar komen onze 15 Johnny's filialen nog bij! Om dit te vieren geeft Johnny's Burger Hoofddorp gratis burgers weg aan iedereen die Johnny, John of Sjon heet. (Op vertoon van zijn legitimatie)

En iedereen die geen Johnny heet krijgt op vertoon van een Johnny, of afgeleide daarvan, 50% korting. En lukt het niet om met een Johnny te komen? Geen probleem, tag hem op facebook en laat je tag zien aan onze counter om toch gebruik te maken van de korting.

"Sinds het begin van Johnny's Burger Franchising waren er al ideeën om een leuke actie te organiseren. Maar we wilde wegblijven van een simpele actieweek met dumpprijzen.

Daarbij is samen met creatief bureau The Gene uit Amsterdam het concept voor National Johnny's Day ontstaan. Een feestdag voor alle Johnny's in Nederland."

Johnny's Burger Company is de eerste hamburger take-away en delivery franchiseformule van Nederland. Sinds 2011 bezorgt Johnny's 100% traceerbare hamburgers aan huis.

Inmiddels is Johnny's Burger Company actief in 15 steden en staan er meerdere vestigingen op de planning door heel Nederland.