SC Badhoevedorp wordt " Partner Club " Coerver Coaching

16-07-2017, 22:11 | Lezersnieuws | Erwin Evers

Toonaangevende voetbalorganisatie Coerver Coaching gaat samenwerking aan met Sc Badhoevedorp ! Met trots gaat sc Badhoevedorp een partnership aan met Coerver Coaching. De jeugdvoetbalafdeling van Sc Badhoevedorp gaat in alle geledingen een vervolgstap maken in het aanbieden van kwalitatieve trainingen en het opleiden van spelers en trainers. In de praktijk is gebleken dat ook trainers behoefte hebben aan meer en betere oefenstof, zowel de meer ervaren- als de minder ervaren trainer.

Waarom Coerver Coaching ?

Coerver® Coaching is een internationale voetbalorganisatie, dat inmiddels in ruim 50 landen actief is. Zij bieden een 33 jarig geëvolueerd trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers. Coerver® Coaching de nummer 1 trainingsmethodiek dat wereldwijd wordt gebruikt.

Coerver Coaching is een onafhankelijke organisatie met veel kennis, know how, een groot netwerk. Tevens zijn zij bijscholingspartner van de KNVB.

Voor sc Badhoevedorp bestaat de samenwerking uit 2 delen nl. De Coerver academy en Coerver Coaching trainerscursussen.

Wil je je voetbalvaardigheden extra aanscherpen ? Dat kun je je inschrijven op de Coerver coaching voetbalschool bij sc Badhoevedorp.Vanaf september zal Coerver Coaching op vrijdagmiddag van 17.00 uur tot 18.30 uur op het kunstgrasveld ( met kurk ! ) van Sc Badhoevedorp trainingen gaan verzorgen. Leeftijd vanaf 7 jaar.

Het doel is om zelfverzekerde en creatieve spelers op te leiden, en ze naast een goede sportmentaliteit ook essentiële sociale vaardigheden zoals fairplay en respect mee te geven.

Inschrijving kan via de website Coerver Coaching.nl, lokatie Badhoevedorp.

Train de trainers ;

Daarnaast houdt het partnership in dat Coerver Coaching "train de trainer" sessies gaat verzorgen bij sc Badhoevedorp.Trainers en begeleiders binnen de club worden handvatten aangereikt om kwalitatief betere trainingen te kunnen geven. Een aantal trainers van sc Badhoevedorp hebben inmiddels het Youth trainers diploma van Coerver Coaching met succes afgerond.

Voetballen kun je bij sc Badhoevedorp vanaf 5 jaar ! Voor rmeer info www.scbdorp.nl. Info over de Coerver Coaching voetbal academy ; Coerver Coaching.nl