Lezersnieuws

IDB Veteranen Open Toernooi, ook na afloop steeds gezellig

Na afloop van de wedstrijden is het ook steeds erg gezellig in de kantine, maar ook op het terras van In den Boogaerd. De catering is uitstekend verzorgd.

Gripwood In den Boogaerd Open met 250 deelnemers van start aan de Adrianahoeve 12 in Hoofddorp

 

Vanaf zaterdag 16 juni is een start gemaakt met dit evenement, waaraan zo'n 250 deelnemers/sters deelnemen in de categoriën herendubbel, damesdubbel en mixeddubbel. De wedstrijden starten steeds om 18.00 uur en de finales staan gepland op zondag 24 juni.

14e MB Netwerk- en Haringparty

14e MB Netwerk- en Haringparty met Lieke Lamb en Mathijs Bouman

vuilstortplaats op de brug in woonwijkDit is asociaal gedrag

voor de tweede keer in een week tijd hebben enkele bewoners er weer een vuilstort plaats van gemaakt

Enkele bewoners van de wijk de Poorten vinden het normaal dat ze alles op de brug kunnen storten wat ze kwijt willen.

Het Mozaïek wint Jumbo Van Vliet Schoolkorfbaltoernooi 2018

Ruim 300 leerlingen van 12 verschillende basisscholen uit Nieuw-Vennep en omstreken waren zaterdag 16 juni jl. aanwezig op het KIOS-veld aan de Eugenie Previnaireweg in Nieuw-Vennep.

Ruimte voor nieuw handbaltalent bij SV Lotus !

Hanbalvereniging Lotus in Hoofddorp timmert al enkele jaren flink aan de weg. Mede door de successen van de handbaldames tijdens de EK, WK en Olympische Spelen is de populariteit van het dynamische en snelle spelletje flink toegenomen.

Boris Dittrich signeert 5-sterren thriller

Boris Dittrich (Uitgeverij Cargo) heeft dit jaar het Geschenkboek voor de Spannende Boeken Weken geschreven. Dittrich was advocaat, rechter, tweede kamerlid en fractievoorzitter van D66. Zijn thrillers worden geprezen om zijn beeldende beschrijvingen en gelaagde personages.

Synchrobeat 2018: ZPCH synchroonzwemsters op alle podiums aanwezig

Naast de Nederlandse Kampioenschappen Vrije Combinatie Synchroonzwemmen werd op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni in het Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp ook de Synchrobeat gezwommen. Bij de zes routines werden evenzovele medailles aan ZPCH zwemsters uitgereikt.

Concours Hippique

Dit mooie actieshot afgelopen zaterdag op het Concours gemaakt. 

Pagina's