Lezersnieuws

Blauwe Beugel schaatser Mats Stoltenborg, solo naar overwinning

Blauwe Beugel schaatser Mats Stoltenborg soleert in Haarlem naar winst.

Eigenzinnige Herfstbok van BE+ER (uit Hoofddorp) verkozen tot Lekkerste Bockbier van Nederland 2017

Op 21 oktober heeft BE+ER Bierbrouwers het bericht ontvangen dat hun "Eigenzinnige Herfstbok" verkozen is tot "Lekkerste Bockbier van Nederland 2017" in de categorie tot 7%.

Venneps bier in de prijzen

Poort Dubbelbock van Brouwerij Poort uit Nieuw-Vennep is tweede geworden bij de Regionale Bockbiertest in Leiden. Zaterdag kwamen zeventig Leidsch Dagblad-lezers bij elkaar om zeven regionale speciaalbieren te testen.

Zondagmiddagpodium: 'Tussen hemel en aarde', Balinese dansen door de groep DwiBhumi

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 26 november om 14.00 uur tijdens de Indonesische Maand van Route 65 de dansgroep DwiBhumi met Balinese dansen in cultureel centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Rol van de dans

Herfstwandeling Bewust Haarlemmermeer - Haarlemmermeerse Bos

Ben jij inwoner van de Haarlemmermeer en vind je een bewuste, gezonde en duurzame samenleving belangrijk?

Wil je geïnspireerd worden en gelijkgestemden ontmoeten?

De Harmoniekoepel heeft nieuwe website

Persbericht

Nieuw Vennep, 16 november 2017. De Harmoniekoepel op het Harmonieplein in Nieuw Vennep (u weet wel die van die mooie muziek en van die vlinders) heeft nu ook een eigen website met bewegende vlinders. Kijk op www.harmoniekoepel.nl

Sint Pannekoek in Getsewoud

Vrijwilligers zullen honderden gratis pannenkoeken bakken in Getsewoud, op woensdag 29 november. Voor de derde keer wordt dan tussen 17.00 en 19.00 uur Sint Pannekoek gevierd in buurthuis Het Contact, Sandestein 42 in Getsewoud.

Jubilarissen Brandweer Lisserbroek

Op zaterdag 18 november zijn 2 jubilarissen bij Brandweer Lisserbroek in het zonnetje gezet. Caspar Brandemann en Guus Borst zijn inmiddels respectievelijk 20 jaar en 35 jaar vrijwilliger bij post Lisserbroek.

Ontmoet familie Van Kooij uit het televisieprogramma "Helemaal het Einde, op een spirituele beurs.

Meet en Greet de familie Van Kooij, uit het televisieprogramma "Helemaal het einde", op de spirituele beurs in Nieuw-Vennep.

Supertramp undercover in The Shack

Na het meer dan voortreffelijke optreden van E.L.O. undercover afgelopen vrijdag staat er op zondag 26 november weer zo'n fenomenale undercoversessie op het programma van The Shack.

Pagina's