Lokaal lezersnieuws

JOUW MARKTKRAAM ONDERSTEUNT ADAMAS MET GOEDE DOELENKRAAM

Nieuw-Vennep, 22 februari 2018 - Silvia Busscher, eigenaresse Jouw Marktkraam in Nieuw-Vennep, doet een vriendelijk gebaar en overhandigt de opbrengst van de goede doelenkraam ter waarde van € 426,50 aan Adamas Inloophuis.

Goede doelenkraam

BAAN7 JONGERENDIENST MET WIETSKE NOORDZIJ

Zondag 4 maart is er om 19.00 uur een Baan7 jongerendienst in de Levend Evangelie Gemeente. Jongeren tussen 12 en 20 jaar zijn van harte welkom. Wietske Noordzij zal deze avond spreken over het thema 'Temptation'.

Natuurlijk groen Haarlemmermeer

IVN werkgroep Haarlemmermeer geeft in 3 avonden en 3 excursies een blik op het natuurlijke deel van Haarlemmermeer. De eerste avond vindt plaats op woensdag 14 maart in het gebouw Hoofddorp-Centraal aan de Prins Hendriklaan in Hoofddorp. De andere cursus avonden zijn in april en mei.

Fotograaf uit Hoofddorp in finale Freelancer of the Year Awards

HOOFDDORP - Femke Puijman uit Hoofddorp is met haar bedrijf Kyno Focus Hondenfotografie doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op zaterdag 7 april 2018 worden uitgereikt op de Dag van de ZZP'er.

Ansichtkaarten-actie voor bouw Junior High School in Ghana

Sandy Hof-Teeuwen uit Hoofddorp is illustrator van het vrolijke ontwerplabel Sandysign en tevens bestuurslid van Stichting Mariëtte's Child Care, die het werk ondersteunt van haar vriendin Mariëtte in haar kindertehuis 'Hanukkah' in Ghana.

De Passion, ook in Hoofddorp!

De PASSION in HOOFDDORP.

We vertellen het lijdensverhaal van Jezus.

De populieren langs de Geniedijk

Wat is het toch jammer dat de populieren langs de Geniedijk omgezaagd worden. Ze stonden er zo mooi! Ondanks dat het wel begrijpelijk is: ze zijn/worden gevaarlijk. Bij Vijfhuizen zag ik een paar omgezaagde populieren liggen die gewoon hol van binnen waren! Dus ja, het is nodig.

Boerenkool met schaatsen bij Scouting in Zwanenburg

Elk jaar kijken ze er weer naar uit, de leden en leidinggevenden van Scoutingvereniging Rijnlandgroep uit Zwanenburg.

Voorbereiding 3e Venneper Run in volle gang

Op 11 maart klinkt bij Sportplaza De Estafette om half elf het startschot voor de 3e Venneper Run. Hardloop minnend Nieuw-Vennep heeft even moeten wachten op de 3e editie, maar het is het wachten meer dan waard, aldus organisator Rosanne van Rooijen.

Pagina's