Lokaal lezersnieuws

Ongeluk op Van Heuven Goedhartlaan kruising Graan voor Visch (A-weg)

Vanmorgen ongeluk gebeurd op Van Heuven Goedhartlaan kruising Graan voor Visch (A-weg). Eén persoon met ambulance naar ziekenhuis gebracht.

Nationale Molendag Kaag en Braassem

KAAG EN BRAASSEM Zaterdag 12 mei stellen een aantal molenaars in Kaag en Braassem hun molen open tussen 10.00 – 16.00 uur tijdens de jaarlijkse Nationale Molendag.

Buurtbemiddelaars gezocht uit Haarlemmermeer

Buurtbemiddelaars gezocht uit Haarlemmermeer

Fractiespreekuur HAP in Vijfhuizen

Lokale politieke partij HAP houdt op woensdag 2 mei a.s. haar maandelijkse fractiespreekuur op locatie. Deze keer rijden raadsleden Abdul Salhi en Sophie van de Meeberg met de mobiele fractiekamer naar Vijfhuizen.

Feest van de lente op vrijeschool De Meiboom 

Afgelopen zaterdag vierde vrijeschool De Meiboom de opnieuw ontluikende natuur met de jaarlijkse lentemarkt. De sfeer was goed en samen hebben we genoten van de energie van het nieuwe seizoen.

Aad & Sylvia Beerendonk halen uit

Nieuw Vennep – Strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje zorgden zaterdag voor ideale omstandigheden voor de duiven van postduiven vereniging de Gouden Leeuw.

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

Officiele opening rotonde Lisserbroek 

Met het heffen van het glas is de herinrichting van de rotonde Lisserbroek afgelopen donderdag officieel geopend. Het was veel Lisserbroekers een doorn in het oog dat de verkeersrotonde IJweg-Lisserbroekweg er zo vervallen bij lag.

Pagina's