Lokaal lezersnieuws

Stem op uw favoriete goede doel uit Hoofddorp

Hoofddorp, 24 november 2017 - Vijf goede doelen uit Hoofddorp meldden zich de afgelopen weken aan voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt.

Originele kerstschaal maken bij De Goede Buur

Dit jaar organiseert werk,- en leerbedrijf De Goede Buur voor het eerst een workshop kerstschaal maken. Deze opvallende en decoratieve schalen maken zij al jaren zelf en zijn te koop in de winkel in de Arendstraat.

Thema Bijeenkomst D66: Wonen, Ruimtelijke Ordening en Klimaat

In het kader van gemeenteraadsverkiezingen van november 2018 gaat D66 het gesprek aan met inwoners, leden en het maatschappelijk middenveld van Haarlemmermeer over de thema's wonen, ruimtelijke ordening en klimaat.

- Duurzaam wonen heeft de toekomst

HAP houdt fractiespreekuur in Cruquius

HAP houdt op maandag 4 december a.s. haar maandelijkse fractiespreekuur op locatie. Deze keer zijn Ron Heimerikx en Henk van Steenis van 19.30-20.30 aanwezig in het dorpshuis Cruquius om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan.

Leerlingen KSH ontdekken overeenkomsten 'nepnieuws' en cyberpesten in workshop Nieuws=Nieuws. Toch?!

Nepnieuws is 'nieuws' dat niet waar is - of niet helemaal waar. Zoals het nieuws dat vorige week in een Haarlemmermeers nieuwsblad stond: president Trump zou MeerRadio bezoeken op 14 november.

Sinterklaas in winkelcentrum PAX

Op zaterdag 2 december brengt de Sint een bezoek aan winkelcentrum PAX!

Tussen 13.00 en 14.30 uur kunnen kinderen met Sinterklaas op de foto en krijgen, uiteraard, wat lekkers mee!

Bingo- en spelletjesmiddag in wijkgebouw De Boskern

Op zondag 3 december zit men weer op het puntje van de stoel in De Boskern: Voor de laatste keer dit jaar rollen de balletjes over tafel en wie o wie roept het eerst 'Bingo!'

Alzheimer Café Hoofddorp 28 november:Seksualiteit en intimiteit bij dementie

Seksualiteit en intimiteit is voor iedereen belangrijk, ook voor mensen met dementie. Monika Eberhart zal met gespreksleider Karin Loogman spreken over mogelijke problemen bij seksualiteit en intimiteit bij mensen met dementie.

Lions Club Haarlemmermeer - Host gaat Sinterklaas helpen

Voor het tiende jaar gaan de hulp-Sinterklazen met zijn Pieten van de Lions Club Haarlemmermeer van 1 tot en met 5 december Sinterklaas helpen met het bezoeken van gezinnen met kinderen, scholen, bedrijven en verenigingen.

Eigenzinnige Herfstbok van BE+ER (uit Hoofddorp) verkozen tot Lekkerste Bockbier van Nederland 2017

Op 21 oktober heeft BE+ER Bierbrouwers het bericht ontvangen dat hun "Eigenzinnige Herfstbok" verkozen is tot "Lekkerste Bockbier van Nederland 2017" in de categorie tot 7%.

Pagina's