Lokaal lezersnieuws

radio aalsmeer ouderenprogramma jukebox geeft rozenholm verwendag

Donderdagmiddag was het dan zover,

Anita klomp en Cock Bareuh van radioprogramma de jukebox, een programma voor ouderen, bij radio aalsmeer, hadden in 3 weken tijd een verwendag georganiseerd,

Liberaal Groen bij Kom in mijn Tuin

Gemeente Heemstede streeft ernaar om in 2030 klimaatneutraal te zijn. De VVD Heemstede heeft de klimaatafspraken voor komende periode hoog op de agenda staan. Liberaal Groen: duurzame keuzes stimuleren door minder regels en eenvoudige procedures.

Geef winkels lucht

INretail: lokale winkeleconomie belangrijk bij verkiezingen

Sportservice Haarlemmermeer wordt Team Sportservice Haarlemmermeer

Sportservice Haarlemmermeer gaat vanaf maandag 18 september verder onder de naam Team Sportservice Haarlemmermeer. Het moederbedrijf heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nog betere dienstverlening. Ook de communicatie-uitingen en website zijn hierbij meegenomen.

Inloop spreekuur D66 in Graan voor Visch

Op dinsdag 3 oktober 2017 houdt D66 een inloop spreekuur in de wijk Graan voor Visch, Hoofddorp.

Tussen 19:30 en 20:30 zijn bewoners, ondernemers en andere belangstellenden van harte welkom in P-Punt, Graan voor Visch 14301 2132 VJ Hoofddorp.

Scouting Admiralengroep vliegt over

Zondag 17 september werd het nieuwe seizoen feestelijk geopend bij de scouting Admiralengroep. Dit gebeurt altijd in combinatie met het overvliegen, waarbij alle oudste leden van alle speltakken over gaan naar de volgende speltak.

Fractiespreekuur HAP in Lisserbroek

Lokale politieke partij HAP houdt op dinsdag 26 september a.s. haar maandelijkse fractiespreekuur. Tim van Essen, Ron Heimerikx en Henk van Steenis zijn van 19.00-20.00 aanwezig in "De Huiskamer van Lisserbroek" om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan.

Burendag Moestuin Park 21

Zaterdag 23 September wordt Moestuin Park 21 officieel geopend door wethouder John Nederstigt samen met een bestuurslid van moestuin park 21. De opening zal plaatsvinden van 10.00 - 11.00 uur. Aansluitend zijn er opening activiteiten en burendag activiteiten.

Officiële Opening Biologische Moestuin Park 21

Zaterdag 23 september zal Moestuin Park 21 officieel geopend worden door wethouder John Nederstigt, dit zal samen gebeuren met het bestuur van moestuin park21.

Zwanen in de Ringvaart ter hoogte van Weteringbrug

Deze foto van een paartje zwanen in de Ringvaart maakte ik vrijdagmiddag 15 september op de Leimuiderdijk te Weteringbrug. Normaal gesproken, zie je eenden, ganzen en meerkoetjes zwemmen, maar zwanen niet.

Pagina's