Sport lezersnieuws

Heroes of the Future Graan voor Visch

21 oktober wordt in Graan voor Visch de sportimpuls feestelijk afgesloten met een evenement. Jongeren van 8 tot 23 nemen het tegen elkaar op met kickboksen en laten demo's van dans en basketbal zien.

De Jong Sports behaald 20 podium plaatsen in Breukelen

Sportschool De Jong Sports uit Nieuw-Vennep heeft op 14 oktober heel veel prijzen gewonnen tijdens de 30e open Breukelse Nunchaku Do kampioenschappen.

Het team van Rene de Jong wist maar liefs 20 prijzen te winnen.

Met een zeer sterk team vertrokken zij naar Breukelen.

Kennismaken met schaatsen via JSP pas.

IJsclub De Blauwe Beugel

KENNISMAKEN MET SCHAATSEN VOOR SCHOLIEREN (7-13jr) UIT DE AALSMEER en HAARLEMMEERMEER.

Bereid je nu voor op het natuurijs van komende winter.

Handbalvereniging SV VOS in actie voor Zwanenburg. Hondenpoep opruimen.

Zaterdagmiddag 14 oktober 2017 is Stefan Scholten verrast door Handbalvereniging SV VOS met een kruiwagen vol hondenpoep.

Dit cadeau had helemaal te maken met de ludieke actie van SV VOS voor de muntjesactie van Albert Heijn Zwanenburg.

Onthulling elektronisch scorebord door sponsor Robidus bij handbalvereniging VOS

Opnieuw een hoogtepunt bij handbalvereniging VOS. Het prachtige handbalveld is inmiddels voor het 2e seizoen in gebruik genomen en als kers op de taart vanaf vandaag voorzien van een elektronische scorebord.

Maak kennis met Walking Football

Zwanenburg,

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers.

NIEUW IN UITHOORN - FITNESS VOOR VROUWEN

Wil jij graag fitnessen, maar voel jij je prettiger in een groep met alleen maar vrouwen? Kom dan naar 'Fitness voor Vrouwen'!

"Start met Sporten" voor volwassenen is begonnen!

Ben jij op zoek naar een sportmoment, waarbij van alles aan bod komt? Waar er gekeken wordt naar jou als persoon en jij kan ontdekken wat het beste bij jou past? Kom dan naar Start met Sporten! Een laagdrempelige activiteit waar plezier in bewegen voorop staat.

Open dag voor jeugd bij Tennisvereniging Badhoevedorp

Altijd al een keer willen tennissen? Nu is je kans! Op 14 oktober a.s. organiseert Tennisvereniging Badhoevedorp van 16.00 - 18.00 uur een open dag voor kinderen tussen de 4 en 15 jaar. Kom langs en neem een vriendje, vriendinnetje, broer, zus of je ouders gezellig mee!

Kick-Off Walking Football bij SV Overbos

Woensdagochtend 11 oktober is de kick-off van Walking Football bij SV Overbos. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen geïnteresseerden mee doen en denken over deze sport in opkomst.

Wat is Walking Football

Pagina's