Sport lezersnieuws

IDB Veteranen Open Toernooi, ook na afloop steeds gezellig

Na afloop van de wedstrijden is het ook steeds erg gezellig in de kantine, maar ook op het terras van In den Boogaerd. De catering is uitstekend verzorgd.

Gripwood In den Boogaerd Open met 250 deelnemers van start aan de Adrianahoeve 12 in Hoofddorp

 

Vanaf zaterdag 16 juni is een start gemaakt met dit evenement, waaraan zo'n 250 deelnemers/sters deelnemen in de categoriën herendubbel, damesdubbel en mixeddubbel. De wedstrijden starten steeds om 18.00 uur en de finales staan gepland op zondag 24 juni.

Het Mozaïek wint Jumbo Van Vliet Schoolkorfbaltoernooi 2018

Ruim 300 leerlingen van 12 verschillende basisscholen uit Nieuw-Vennep en omstreken waren zaterdag 16 juni jl. aanwezig op het KIOS-veld aan de Eugenie Previnaireweg in Nieuw-Vennep.

Ruimte voor nieuw handbaltalent bij SV Lotus !

Hanbalvereniging Lotus in Hoofddorp timmert al enkele jaren flink aan de weg. Mede door de successen van de handbaldames tijdens de EK, WK en Olympische Spelen is de populariteit van het dynamische en snelle spelletje flink toegenomen.

Synchrobeat 2018: ZPCH synchroonzwemsters op alle podiums aanwezig

Naast de Nederlandse Kampioenschappen Vrije Combinatie Synchroonzwemmen werd op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni in het Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp ook de Synchrobeat gezwommen. Bij de zes routines werden evenzovele medailles aan ZPCH zwemsters uitgereikt.

Concours Hippique

Dit mooie actieshot afgelopen zaterdag op het Concours gemaakt. 

Teams Vredeburg en De Octopus winnaars Scholierenatletiekdag 2018

Zaterdag 16 juni organiseerde Atletiekvereniging Haarlemmermeer (AVH) voor de 26e keer de Scholierenatletiekdag. 488 scholieren van 20 Hoofddorpse basisscholen deden mee aan de Athletics Challenge op de atletiekbaan op het Arnolduspark.

Avondfiets4daagse

Maandag 25 juni gaat de AvondFiets4daagse van start. Elke avond wordt een afstand van ongeveer 30 km gefietst langs mooie plekken en bezienswaardigheden in en rond de Haarlemmermeer. Iedereen kan meedoen aan de avondfiets4daagse; op een gewone fiets, ligfiets, racefiets of e-bike.

ZPCH pakt goud op NK Vrije Combinatie Synchroonzwemmen 2018

Op zaterdag 16 juni werden in het Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp de Nederlandse Kampioenschappen Vrije Combinatie Synchroonzwemmen gezwommen. De ploeg van ZPCH wist met een wervelende show de concurrentie achter zich te houden en pakte het goud.

Pagina's