Sport lezersnieuws

De 13e HaarlemmermeerRun op zondag 3 september vanuit het Honkbalstadion Hoofddorp Pioniers

Over ruim 2 weken start de 13e HaarlemmermeerRun !!!

Hoofddorpse wint brons op WK Masters Synchroonzwemmen

Van 7 tot en met 13 augustus vond het WK Masters Synchroonzwemmen voor de 17de keer plaats in Boedapest Hongarije. Tijdens dit evenement kwamen grote namen voorbij en het was vanaf minuut één duidelijk dat het aantal inschrijvingen hoger was dan ooit te voren.

BoogschietenNederlandse Kampioenschap Hout ( NK Hout )

De Nederlandse Kampioenschappen Hout worden gehouden in de maand augustus. De Nederlandse Handboog Bond ( NHB ) koos als datum 13 augustus 2017 jl uit. En het werd verschoten op het terein van HKS Zoetermeer, Ernie Breuer uit Hoofddorp nam hier aan deel.

Lammerts & Brouwer halen uit

Vanwege de matige weersomstandigheden op de zaterdag werd er besloten om de vluchten van postduiven vereniging de Goude leeuw uit te stellen naar de zondag. Dat dat een goed besluit was bleek uit de uitslagen, eerlijke sport en een mooie snelle thuiskomst van de duiven.

Inspeelavond 28 augustus Bridgeclub De Boerderij

Bridgeclub de Boerderij start het nieuwe seizoen traditiegetrouw met een inspeelavond op maandag 28 augustus waarbij ook niet leden van harte welkom zijn.

Bridgeclub Linquenda,

Op dinsdag 5 september start het nieuwe bridgeseizoen van BC Linquenda met de welbekende Openingsdrive.

Gezellige middag voor senioren UITHOORN

Op donderdag 17 augustus van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Videt tijdens haar zomeractiviteiten een gezellige activiteit voor ouderen. Het eerste uur bestaat uit een beweegactiviteit en wordt begeleidt door fysiotherapiepraktijk Motion.

Op zaterdag 16 en 17 september 2017 wordt het gezellige evenement Zevenhoven On Wheels gehouden!

Dit jaarlijks terugkerende evenement met spectaculaire Autocross en Motor- en Quadcross wordt dit jaar voor de 11de keer georganiseerd. Op zondag 17 september 2017 wordt de Motor- en Quadcross verreden voor alle niveau's en voor verschillende leeftijds catagorien.

Op zaterdag 16 en 17 september 2017 wordt het gezellige evenement Zevenhoven On Wheels gehouden!

Dit jaarlijks terugkerende evenement met spectaculaire Autocross en Motor- en Quadcross wordt dit jaar voor de 11de keer georganiseerd. Er zijn op 16 september 2017 gedurende de dag spannende Autocross races te zien in verschillende klasses. De races beginnen om ongeveer 11:30.

Bas van Bentum en Thari Jansens winnen Plassentoernooi 2017

Afgelopen zondag stonden twee VLTV'ers in de finale van het Plassentoernooi in de hoogste categorie. Natasja Terpstra uit Vinkeveen speelde een pittige tenniswedstrijd, maar moest haar meerdere erkennen in Thari Jansens. De speelster uit Maarssen trok de wedstrijd in twee sets naar zich toe.

Pagina's