Sport lezersnieuws

Topsport Haarlemmermeer organiseert olympische lunch

Topsport Haarlemmermeer brengt partners samen tijdens olympische lunch

Medailleregen voor Rhythmic Dreams Gymnastics Academy

Zondag 18 februari j.l. stond in het teken van de eerste landelijke plaatsingswedstrijd Ritmische Gymnastiek in het SKWA, georganiseerd door Rhythmic Dreams Gymnastics Academy met hulp van vele vrijwilligers.

VUC profiteert van verdedigingsfouten Pancratius

Zonder groots spel wist VUC afgelopen zondag Pancratius af te troeven. Drie opzichtige verdedigingsfouten hielpen de Hagenezen in een zetel.

ZPCH junior synchroonzwemsters pakken zilver en brons op weg naar NJK

Afgelopen zaterdag werden in Zoetermeer de Interregio uitvoeringen synchroonzwemmen voor Junioren gezwommen. ZPCH uit Hoofddorp wist zich zowel bij de ploegen als bij de solisten en duetten in de prijzen te zwemmen.

DERDE PLAATS ENZELI DE RUITER TIJDENS EK 2018

Tijdens het EK 2018 wat plaats vond van 2 t/m 4 februari in Sochi, Rusland heeft de Vennepse karateka Enzeli de Ruiter de derde plaats behaald in de categorie U21 -67kg.

Enzeli is selectie lid van de Karatebond Nederland onder 21 jaar.

RDG Academy organiseert eerste plaatsingswedstrijd op het hoogste niveau.

In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) organiseert Rhythmic Dreams Gymnastics Academy zondag 18 februari a.s. de eerste plaatsingswedstrijd Ritmisch Gymnastiek voor de eerste divisie.

RTC Hoofddorp fietst richting Noordwijkerhout

Op zondag 25 februari opent Rijwiel Toerclub (RTC) Hoofddorp het fietsseizoen met de Noordwijkerhouttocht (55 km). De starttijd is om 10:00 vanaf het clubgebouw van SV Lotus op sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861 in Hoofddorp.

FC VVC kiest voor Rik IJzendoorn als nieuwe hoofdtrainer van de selectie!

Het bestuur van FC VVC heeft deze week definitief gekozen voor de nieuwe hoofdtrainer van de selectie voor het seizoen 2018/2019.

FC VVC kiest voor Rik IJzendoorn als nieuwe hoofdtrainer van de selectie!

Het bestuur van FC VVC heeft deze week definitief gekozen voor de nieuwe hoofdtrainer van de selectie voor het seizoen 2018/2019.

Zes medailles voor Rhythmic Dreams Gymnastics Academy

Afgelopen zondag werd de districtskampioenschap Ritmisch Gymnastiek gehouden in de eerste divisie. Dat is het hoogste niveau van Nederland. In de verschillende leeftijdsgroepen deden vijftien gymnasten mee van Rhythmic Dreams Gymnastics Academy.

Pagina's