Zakelijk lezersnieuws

Walk&Talk

Walk&Talk Stress reductie

Zit je in de stress omdat je je werk verliest? Zit je in de stress omdat je niet meer goed in je baan zit? Zit je in de stress omdat je in een tijdelijke baan zit en weer op zoek moet naar ander werk?

Open dag: Permanente Make-up

Wegens groot succes wordt er op zaterdag 21 april a.s. bij Be-U Huidverzorgingsstudio voor de 9e keer de open dag Permanente Make-Up gehouden. Op deze dag kunt u tussen 12.00 uur en 16.00 uur vrijblijvend langs komen om demonstraties van PMU aanbrengen bij wonen.

Femke Puijman winnaar Publieksprijs Freelancer of the Year Awards

7 april 2018, AMERSFOORT – Femke Puijman uit Hoofddorp is met haar bedrijf Kyno Focus Hondenfotografie op de Dag van de ZZP’er tijdens de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot beste ZZP'er van Nederland.

Oad Lijnden verduurzaamd met LED verlichting van 3XL Solar Solutions

Eén van de grootste touringcarbedrijven van Nederland heeft zijn vestiging in Lijnden, vlakbij Schiphol, voorzien van LED verlichting.

De vervoerder van o.a de AJAX Spelersbus heeft zijn buitenterrein, de loods en de kantoren voorzien van energiezuinige LED verlichting.

Trotse Hoofddorpse Livia Liyanto Ontvangt “Iconic Woman” Award Tijdens het Women Economic Forum

Hoofddorp -- Een trotse moeder en succesvolle ondernemer Livia Liyanto heeft de prestigieuze award "Iconic Woman, Creating a Better World For All" gekregen tijdens het Women Economic Forum – WEF in Den Haag op de Internationale Vrouwendag 8 maart 2018.

Wederom een award voor kofferstunter.nl

Afgelopen donderdag was de jaarlijkse uitreiking van de Shopping Awards Publieksprijzen XS 2018. En Kofferstunter.nl is de winnaar geworden in zijn categorie!

Lees hieronder een interview met Raymond Koper.

Inner Yoga gaat verhuizen!

Inner Yoga verruilt de Beukenhorst voor de President.

Yoga en flexibiliteit gaan samen. Dat komt bij een verhuizing goed van pas.

"Ook mensen met een beperking kunnen een vak leren en voldoening halen uit hun werk."

Een mooie uitspraak van de bedrijfsleider Peter van der Lee van de 2Wieler Floriande. Deze bijzondere fietsenwinkel ligt aan de rand van het winkelcentrum Floriande aan het Hemertplein. Naast een fietsenwinkel en fietsenwerkplaats is dit een leer-werkprojekt van Ons Tweede Thuis.

Ssst De tijger slaapt bij Aldoende op het podium

De kleuters van groep 1 van obs Aldoende in Zwanenburg spelen een heuse musical voor de leerlingen en voor de (groot)ouders. Weken hebben ze geoefend met de juffen, de tekst van het lied geleerd en geoefend met ballonnen knallen!

Livia's Lunch & Learn -LLL-Brainstormen & Mastermind "to empower" vrouwelijke ondernemers

Livia's Lunch & Learn -LLL-

Brainstormen & Mastermind "to empower" Vrouwelijke Ondernemers

Op het menu De best bewaarde geheimen voor een succesvol bedrijf

Pagina's