Zakelijk lezersnieuws

Medewerkers EYE Amsterdam weerbaar dankzij nieuwe anti-agressietraining

Nieuw-Vennep, 26 september 2017 - De medewerkers van EYE in Amsterdam staan sterker in hun schoenen na het recent volgen van een anti-agressietraining. Zij kunnen nu professioneel reageren op conflictsituaties of agressief gedrag.

Ondernemers TraktatieWorkshop & Charlottes Freubelhoekje werken samen voor groter bereik!

't Gooi e.o/Nieuwerkerk a/d IJssel e.o - Vanaf 23 september 2017 slaan de ondernemers Charlottes Freubelhoekje en TraktatieWorkshop de handen in één slaan en gaan samenwerken met een 'samen ontworpen product' zodat ze samen onder de aandacht komen bij een grote groep aan consumenten (groter berei

5 oktober Pitch, Hit en Run voor ondernemers op Park10.

Graag nodigen wij u uit voor de Pitch, Hit & Run voor ondernemers op 5 oktober 18:00 uur op Park10. Een netwerk evenement geïnspireerd door Honkbal.

• Quickwins;

• Pionieren;

• Je slag slaan;

• Balletje opgooien;

• Pitchen;

women in between jobs

Op de vierde dinsdag van de maand ontmoeten 45+ vrouwen elkaar die tijdelijk zonder werk zijn. Op deze bijeenkomsten komt alles omtrent solliciteren en werk aan de orde. Er is de mogelijkheid om vragen te stellen en uw kennis en ervaringen met anderen te delen.

Nieuwe bedrijfscateraar geeft lokale ondernemers de kans middels een vernieuwend matchingsconcept.

Hoofddorp - Lokale Helden & Co ontwikkelde een concept dat lokale food-ondernemers aan bedrijven koppelt. Iedereen met een passie voor horeca kan als ondernemer binnen de bedrijfscatering aan de slag gaan met ondersteuning vanuit Lokale Helden & Co.

De Beren Restaurants halen 15.000 euro op voor Daniel den Hoed

Rode hoeden, het Daniel den Hoed broodje en donaties van ondernemers

Ondernemers verschillende shops-in-shops in NL (Bussum & Geldermalsen) werken samen groter bereik!

't Gooi e.o/Betuwe e.o - 16 september 2017 zullen diverse kleine ondernemers in verschillende shops-in-shops (conceptstores) in Nederland de handen in één slaan en gaan samenwerken met een 'samen ontworpen product' zodat ze samen onder de aandacht komen bij een grote groep aan consumenten (groter

Parttime business control voor het mkb als nieuwe dienstverlening geïntroduceerd

De MKB Banenmonitor liet deze maand zien dat een deel van het mkb groei doormaakt als banenmotor. Ook recent gepubliceerde groeicijfers laten zien dat het bedrijfsleven weer op volle toeren draait en de werkgelegenheid weer flink groeit. Met nieuwe mensen in het bedrijf is bijsturen essentieel.

7 september Netwerkborrel Park10

Op donderdagavond 7 september aanstaande om 18 uur op vindt alweer de negende editie van de Park10 netwerkborrel plaats. Wij nodigen je hierbij van harte uit om voor de start van Meerlive uit nog langs te komen op de netwerkborrel.

Maak je woondromen waar met Foxyhome!

Foxyhome maakt jouw woondromen waar! Onlangs heeft Foxyhome makelaardij zich in Hoofddorp gevestigd. Wij zijn een innovatieve makelaardij, die in grote mate gebruik maakt van de sociale media.

Pagina's