Zakelijk lezersnieuws

PARK10 netwerkborrel & heel veel MEER

Op donderdag 3 augustus is op Park10 (nieuwe Molenaarslaan 10) alweer de 8e netwerkborrel voor ondernemende netwerkers en netwerkende ondernemers. De borrel begint om 18:00 uur.

Sandra de Vries uit Hoofddorp genomineerd voor de CV van de maand.

25 juli 2017

PERSBERICHT

Solliciteren in de vakantie?

Zzp'er pakt graag de auto - ook voor korte ritjes

Voor zakelijke reizen pakken zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) het liefst de auto, ook wanneer ze een afspraak hebben binnen hun eigen woonplaats. Dat blijkt uit de landelijke ZZP Enquête van MultiTankCard, marktleider op het gebied van mobiliteitspassen.

Nieuwe koers voor MultiTankcard

Het groeiend aantal zzp'ers in Nederland verandert niet alleen de economie, maar ook de sector mobiliteit. Het aandeel zelfstandigen onder automobilisten en OV-reizigers is in 2017 groter dan ooit tevoren. De nieuwe directeur van MultiTankcard, Patrick Roozeman, ziet kansen.

Kwart Nederlandse ouders ziet op tegen autovakantie

Kwart Nederlandse ouders ziet op tegen autovakantie

Voorkom reisfrustraties met het Blijrijders-pakket

SADC, Schenk Makelaars en Wagenhof Bedrijfsmakelaars slaan handen ineen voor De President

SADC, Schenk Makelaars en Wagenhof Bedrijfsmakelaars hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de verkoop voor de 2e fase van Bedrijvenpark De President in Hoofddorp. Nu de 1e fase bijna verkocht is, wordt de tweede fase door SADC ontwikkeld.

Kennismaken met chauffeursvak

Bezoekers kunnen in het NH Hotel aan de Kruisweg 495 in gesprek gaan met werkgevers. Met het project '2000 chauffeurs gezocht' wil het sectorplan transport en logistiek iedereen een kans bieden om met het vervoersvak kennis te maken.

Somerset slaat 1e paal op Schiphol Logistics Park

Somerset Capital Partners slaat 1e paal voor multi-tenant distributiegebouw op Schiphol Logistics Park

Nieuwe website en huisstijl voor T-shirts.nl

De nieuwe website van het In Hoofddorp gevestigde T-shirts.nl is een feit. Met de lancering van de nieuwe website wil T-shirts.nl, marktleider op het gebied van textieldruk, haar klanten nóg beter bedienen. Een betere klantbeleving stond centraal bij het design van de nieuwe site.

Park10! Netwerkborrel op vrijdagavond 5 mei

Voel je welkom op DE netwerkborrel zonder lidmaatschaps-verplichtingen voor netwerkende ondernemers en ondernemende netwerkers.

Pagina's