Zakelijk lezersnieuws

"Ook mensen met een beperking kunnen een vak leren en voldoening halen uit hun werk."

Een mooie uitspraak van de bedrijfsleider Peter van der Lee van de 2Wieler Floriande. Deze bijzondere fietsenwinkel ligt aan de rand van het winkelcentrum Floriande aan het Hemertplein. Naast een fietsenwinkel en fietsenwerkplaats is dit een leer-werkprojekt van Ons Tweede Thuis.

Ssst De tijger slaapt bij Aldoende op het podium

De kleuters van groep 1 van obs Aldoende in Zwanenburg spelen een heuse musical voor de leerlingen en voor de (groot)ouders. Weken hebben ze geoefend met de juffen, de tekst van het lied geleerd en geoefend met ballonnen knallen!

Livia's Lunch & Learn -LLL-Brainstormen & Mastermind "to empower" vrouwelijke ondernemers

Livia's Lunch & Learn -LLL-

Brainstormen & Mastermind "to empower" Vrouwelijke Ondernemers

Op het menu De best bewaarde geheimen voor een succesvol bedrijf

Walk & Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden 2018.

Wanneer je op zoek bent naar (ander) werk, dan kun je daar soms wel wat hulp bij gebruiken.

Eerste fase van SEGRO Park Amsterdam Airport opgeleverd in Hoofddorp

SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft de eerste fase van SEGRO Park Amsterdam Airport (SPAA) afgerond. Het eerste gebouw van dit duurzame park, gebouwd door Hercuton, heeft een oppervlakte van 10.000 m2 en wordt op 1 februari opgeleverd.

Gezocht! Vakbekwaam hovenier

Gezocht: Vakbekwaam Hovenier

Barst jij van de creativiteit en energie? Wil jij samen met ons de handen uit de mouwen steken om mooie projecten te realiseren?

REMAX makelaars is geland in de Haarlemmermeer

NIEUWE MAKELAAR IN NIEUW-VENNEP

Jacqueline Weijers is een passievolle makelaar en woont zelf met veel plezier in Nieuw-Vennep. Ze kent daar zowel in Getsewoud als in het "oude dorp" iedere straat op haar duimpje.

Nieuw netwerkplatform voor Haarlemmermeerse ondernemers

Een netwerkplatform voor alle ondernemers uit de Haarlemmermeer. Dat biedt Business Plaza Haarlemmermeer aan. Op donderdagavond 19 oktober 2017 was de officiële lancering aan de Antareslaan 10 te Hoofddorp. Initiatiefnemer is Jennifer Delano van communicatiebureau DelanoPR te Hoofddorp.

Medewerkers EYE Amsterdam weerbaar dankzij nieuwe anti-agressietraining

Nieuw-Vennep, 26 september 2017 - De medewerkers van EYE in Amsterdam staan sterker in hun schoenen na het recent volgen van een anti-agressietraining. Zij kunnen nu professioneel reageren op conflictsituaties of agressief gedrag.

Ondernemers TraktatieWorkshop & Charlottes Freubelhoekje werken samen voor groter bereik!

't Gooi e.o/Nieuwerkerk a/d IJssel e.o - Vanaf 23 september 2017 slaan de ondernemers Charlottes Freubelhoekje en TraktatieWorkshop de handen in één slaan en gaan samenwerken met een 'samen ontworpen product' zodat ze samen onder de aandacht komen bij een grote groep aan consumenten (groter berei

Pagina's