Een avond vol soul en disco in de Van ZantenHal

NIEUW-VENNEP Nog niet eens zo lang geleden stond het viertal nog bij de Toppers in Concert als gastartiest. Zaterdag 21 november staan ze in de Van ZantenHal in Nieuw-Vennep: Doc Wade, Stan Wade, Robert Upchurch en Keith Elmore, samen The Trammps. Met de damesformatie Big, Black & Beautiful, solo artieste Justyna Pelmelay en Soul band Grooveline maken ze er één groot feest van.

Wie kent ze niet, de makers van nummers als Love epidemic, Where do we go from here, Shout, Hooked for life, Zing went the strings of my heart en Hold back the night. Stuk voor nummers die de soul- en discoharten sneller doen kloppen. Net zoals het Disco inferno dat wellicht nog de meeste bekendheid kreeg via de film "Saturday Night Fever". Zaterdag 21 november zijn ze er, in de grote Van ZantenHal aan de IJweg. Want de discoband die ooit begon met Jimmy Ellis, Harold Doc Wade, Stanley Wade en drummer Earl Young reist nog steeds de wereld rond en komt nu naar Nieuw-Vennep.

Big Black & Beautiful Maar het zijn zaterdagavond niet alleen de Trammps die voor muziekplezier zorgen. Wat te denken van Big Black & Beautiful. Deze damesformatie met topzangeressen Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucretia van der Vloot heeft tijdens haar tour laten horen en zien dat zij voor soulvolle en opzwepende muziek kunnen zorgen en dat ze heel veel genres aankunnen. Van blues tot gospel, van soul tot pop. Van uptempo tot ingetogen ballads.

Justyna Palmelay Zij komt uit een muzikale familie en bewijst al in de jaren '80 over muzikale kwaliteiten te beschikken door mee te zingen met bands als Pasadena Dream Band en The Jody Singers. Ze treedt samen op met artiesten als Jerney Kaagman, G'race en Rosa King en mag Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurosongfestival. In de jaren 90 brengt ze als duo Justine & Marlon met succes drie cd albums uit met Indische liedjes. Ze heeft meerdere singles op haar naam staan als "Wereld zonder liefde en De regen voorbij", "Ik laat je nooit meer gaan". Haar meest recente hit is "doen wat je moet doen". Een bijzondere, veelzijdige artieste dus en dat zal ze zaterdagavond ongetwijfeld laten horen.

Grooveline Grooveline laat zich nog het best omschrijven als een energieke band met zes top muzikanten (waaronder een zanger en zangeres) die voor een complete show kunnen zorgen. Het brede repertoire en een speciaal podium moeten er voor zorgen dat bezoekers een spetterende show krijgen gevuld met bekende disco classics, de lekkerste hits van de 90's en de nieuwste songs van dit moment. Een prima aanvulling dus voor deze soul- en discoavond.

Kaartverkoop Het concert in de Van ZantenHal, waar ook al Golden Earring en Miss Montreal & Belle Perez hebben opgetreden, duurt van 20.30 tot 01 uur (zaal open vanaf 20 uur).

Kaarten zijn beschikbaar via één van de 430 Primera winkels. Kaarten digitaal bestellen kan via www.vanzantenhal.nl en dat kan tot 17 uur op de dag van het concert. Daarna is er alleen nog kaartverkoop aan de deur, indien beschikbaar. De kaarten (er zijn voor dit concert alleen staankaarten) kosten € 28,- (dit is excl. service- & betalingkosten).

De Van ZantenHal heeft 1.100 gratis parkeerplaatsen.