• Regression_Day32_0150.cr2

    Jan Thijs
  • BRADLEY COOPER stars in BURNT

    Alex Bailey
  • SS_D74-23611.dng

    Murray Close

Thriller Regression in première in CineMeerse

HOOFDDORP Deze week nieuw in CineMeerse, de bioscoop aan het Raadhuisplein, de film Regression.

In de huiveringwekkende thriller Regression onderzoekt detective Bruce Kenner (Ethan Hawke) een zedenzaak waarbij het meisje Angela (Emma Watson) haar vader beschuldigt van ongewenste intimiteiten. De zaak lijkt snel opgelost, tot er tijdens een hypnose onverwacht duistere zaken aan het licht komen Ethan Hawke en Emma Watson schitteren in het angstaanjagende Regression, waarbij detective Bruce Kenner (Hawke) een zedenzaak moet onderzoeken waar de jonge Angela (Watson) bij betrokken is. Angela beschuldigt haar vader van ongewenste intimiteiten. Wanneer haar vader de misdaad bekent, besluiten ze een psychiater in te zetten die haar terugbrengt naar het moment van de daad. Ze ontdekken echter veel schokkende dingen dan ze ooit hadden kunnen voorzien…

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Drie padvinders en een serveerster moeten de wereld redden van zombies.

Drie scouts en een badass serveerster vormen een onverwacht heldhaftig team in de nieuwe horror-komedie Scouts Guide to the Zombie Apocalypse. Wanneer hun rustige stadje wordt geteisterd door een zombie invasie, vechten ze voor hun leven en worden hun scouting skills getest om de mensheid te redden.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

De grote finale breekt aan, waarin Katniss (Jennifer Lawrence) samen met Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Clafin), Peeta (Josh Hutcherson) en een eenheid van District 13, de confrontatie opzoeken met President Snow (Donald Sutherland). Katniss en haar team gaan een ongeëvenaarde strijd tegen het Capitool aan in een missie waarbij zij hun leven riskeren om de bevolking van Panem te bevrijden en President Snow van zijn troon te stoten. De dodelijke vallen, vijanden en morele keuzes die Katniss te wachten staan, zijn uitdagender dan zij ooit onder ogen heeft moeten komen tijdens The Hunger Games.

Aankomende events

Maandag 16 november organiseert CineMeerse in samenwerking met PLEIN14 een 'Burnt' Food Event rondom de voorpremière van de smaakvolle en sexy drama Burnt met Bradley Cooper.

De filmavond begint om 18.45 met een 3-gangenmenu in CineMeerse. De gerechten zijn gebaseerd op gerechten uit de film. Na het diner starten we met de voorpremière van Burnt.

Kaarten voor dit evenement kosten € 28,50 per persoon. PlatinumPas-houders genieten van 10% korting op hun kaarten. Overige kortingen en acties zijn niet geldig.

Burnt

Bradley Cooper speelt rock 'n roll chef Adam Jones in het smaakvolle en sexy drama Burnt. Hij had ooit met zijn fantastische gerechten de culinaire wereld aan zijn voeten, maar verloor alles door zijn wilde leven met drank en drugs. Nu is hij klaar om het succes terug te pakken, maar heeft hiervoor het beste team ooit nodig, waaronder zijn ex-geliefde Helene (Sienna Miller). Zal het hem lukken om opnieuw aan de top te komen en die derde Michelinster te krijgen?

MeidenAvond: Fashion Chicks

Vrijdag 20 november is er weer een MeidenAvond met de voorpremière van Fashion Chicks. De dames worden deze avond ontvangen met een hapje en een drankje. Verder zijn er verschillende stands op het gebied van beauty en fashion aanwezig en is er een LIVESTREAM vanaf de première. Na afloop krijgt iedereen een goodiebag.

De inloop start om 19.00 uur en kaartjes kosten €10,00 per persoon. PlatinumPas-houders genieten van 10% korting op hun filmkaartje. Overige kortingen en acties zijn niet geldig.

Fashion Chicks

Esmee (Liza Sips) is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashion designer te worden. Het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego Lizzy. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashion director en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt.