• Zwanenburg

'Kanjers van morgen'

ZWANENBURG Voetbalvereniging Zwanenburg start volgend seizoen met een vernieuwde jeugdopleiding "Kanjers van morgen", een nieuwe aanpak met als doel de jeugdopleiding te verbeteren.

Richard Padt, bestuurslid en voetbalzaken jeugd is heel enthousiast over de nieuwe aanpak: "We willen de jeugdopleiding bij vv Zwanenburg op een bijzondere manier verbeteren. De bedoeling is om het voetbal en het plezier bij een ieder te verhogen."

Vanaf volgend seizoen zal Mehmet Simsek, hoofdtrainer van de zondagselectie, ook starten als Hoofd Jeugdopleiding vv Zwanenburg. "Mehmet zal gaan samenwerken met onze Train de Trainers en alle vrijwillige voetbaltrainers op de categorieën Boven- , Midden- en Onderbouw," laat Padt weten.

TRAINERCONCEPT De Train de Trainers zullen zorgen voor ondersteuning en begeleiding van de jeugdtrainers. Jordy van der Star zal de Train de Trainer Onderbouw worden en daarin de jongste jeugdvoetballers onder zijn hoede gaan nemen. Hij gaat intensief samenwerken met de jeugdtrainers. Naar een Train de Trainer voor de middenbouw is club nog op zoek.

Padt: "Juist door een vernieuwde aanpak van de jeugdopleiding willen wij de kwaliteit van voetbal binnen Zwanenburg en Halfweg sterk verbeteren. Wij zijn erg blij met Jordy en Mehmet en we wensen hen heel veel succes."