• Jonathan Prime

Mix van strakke actie en sensuele spanning bij Cinemeerse

ATOMIC BLONDE In de actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6.

In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol dubbelspionnen, waar een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Agent Lorraine Broughton (Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Ze is een sensuele superspion en bereid al haar talenten te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd waar ze een zeer belangrijk dossier op moet halen. Atomic Blonde is een spectaculaire mix van strakke actie en sensuele spanning. De film gaat donderdag 10 augustus in première, onder meer bij Cinemeerse.

ANNABELLE: CREATION De film Annabelle: Creation vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren sluit, besluit het stel een non en een aantal weesmeisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker. Het is een vervolg op de succesvolle horrorfilm Annabelle, die wereldwijd meer dan 250 miljoen dollar opbracht. Ook deze film is vanaf 10 augustus te zien.

DE EMOJI FILM De Emoji Film laat zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. Diep verborgen in je apps ligt Textopolis, een levendige stad waar alle favoriete emoji's wonen, en zij hopen allemaal geselecteerd te worden door de gebruiker van hun smartphone. In deze wereld heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. De film ging 9 augustus in première.