Naar de Spaanse zon met VAMOS | Verbouwen B&B blijkt erg ambitieus

HOOFDDORP Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? Zonder elkaar te kennen vertrekken drie vrouwen naar de Spaanse zon. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oude afgebladderde B&B, een spontane aankoop die er toch wel heel anders uitzag op de internetadvertentie.

ELLENDE Daar begint het feest, maar ook de ellende. Zo spreken ze bijvoorbeeld geen woord Spaans. En dat blijkt heel onhandig in het land waar het woord mañana (morgen, red.) is uitgevonden, gezien de ambitieuze verbouwingsplannen van de B&B.

GLANS Wat gebeurt er als de dames de 'verspaanste' Nederlander Roelof (Johnny Kraaijkamp jr.) tegen het lijf lopen?

En lukt het ze hun levens weer glans te geven? De musicalcomedy VAMOS laat gegarandeerd de Spaanse zon in het theater schijnen.

HOOFDROLLEN De hoofdrollen worden vertolkt door Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon. Van Dongen speelde in de musical Mama Mia en Tsjechov. Verder schreef ze columns voor het blad Opzij en won zij in 2012 het AVRO-programma Maestro.

Dijkhuizen was te zien in de musicals Aida, The Lion King en Sister Act. Ook maakte ze deel uit van zangroep CPG, waarmee zij in 2012 meedeed aan het SBS6-televisieprogramma The Winner Is….

Carreon begon haar carrière in de musical Miss Saigon en ontving de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Bijrol in de musical Grease. Daarnaast speelde ze rollen in Powervrouwen, Goede Tijden, Slechte Tijden en Gooische Vrouwen.

VAMOS is dinsdag 19 en woensdag 20 september te zien vanaf 20.15 uur in de grote zaal van De Meerse.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, 023-5563707 of via www.demeerse.nl.