Koop nu voordelig kaarten Nationale (E-)Bike testdagen

VIJFHUIZEN In het weekend van 28 februari en 1 maart staat Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen volledig in het teken van de steeds populairder wordende E-Bike. De moderne fiets met schone trapondersteuning. Tijdens de actieve tweedaagse presenteren fabrikanten, importeurs en belangenverenigingen op meer dan veertig stands hun producten en diensten. De beurs is overigens gekoppeld aan de FietsVAK dag, die op maandag 2 maart plaatsvindt en vooral de beroepsmatig geïnteresseerden naar het tentoonstellingscomplex zal trekken.

Het grote publiek zal zich in het weekend melden. Op zaterdagochtend om 10.00 opent fietsend orkest 'Ochestre Bicyclette' de beurs op feestelijke wijze. Daarna kan iedereen de stands bezoeken om zich te laten informeren. Zoals de naam van het evenement al aangeeft bestaan er ook mogelijkheden om met circa 200 fietsen een proefronde te maken. Speciaal voor dat doel is er een 1,5 km lang (deels overdekt) testparcours aangelegd. Naast E-bikes is er ook aandacht voor de Speed E-bike, de snelle variant van de elektrisch aangedreven fiets. Tijdens de beurs vindt ook de uitreiking van de Fiets Innovatie Award plaats en worden de Fiets, E-Bike en Speed E-Bike van het Jaar bekendgemaakt.

Binnenkort komt HCnieuws.nl uitgebreid terug op de Nationale (E-) Bike Testdagen in Vijfhuizen. Belangstellenden kunnen nu al hun entreekaarten via internet bestellen met een korting van 2 euro. Informatie daarover is te vinden op nationaleebiketestdagen.nl/kaartjes.