• Laurens Bosch

Beloning uitgeloofd in onderzoek naar brandstichting loods Zwaanshoek

ZWAANSHOEK In het onderzoek naar de brandstichting in een loods aan de Spieringweg in Zwaanshoek in april 2019, wordt door het Openbaar Ministerie een beloning van 7.500 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

In de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 april 2019 werd brand gesticht in een loods aan de Spieringweg. Deze loods was onderverdeeld in bedrijfsunits, opslagunits en woonunits. Tijdens de brand die nacht lagen er meerdere mensen in de woonunits te slapen. De loods is volledig afgebrand en de schade bedraagt meerdere miljoenen euro's. Gelukkig raakte niemand bij de brand gewond. De brand dupeerde tachtig mensen.

De politie heeft beelden van de brandstichting. Deze beelden werden eerder al vertoond in Opsporing Verzocht: (tekst gaat verder onder de video)

Op camerabeelden is één van de mogelijke verdachten van de brandstichting te zien. Opvallend aan zijn kleding is de broek met de twee strepen.

Wie weet wie de man is of andere informatie heeft over deze brandstichting, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000. Of meld het via het tipformulier.