• NieuwsFoto
  • NieuwsFoto

Twee auto's in brand in Graan voor Visch in Hoofddorp

HOOFDDORP In Graan voor Visch in Hoofddorp zijn in de nacht van woensdag 31 juli op donderdag 1 augustus twee geparkeerde auto's in brand gevlogen. De politie doet inmiddels onderzoek naar de zaak. 

Rond 1.25 uur kreeg de politie een melding dat er twee auto's in brand stonden aan de Graan voor Visch. Toen agenten daar aankwamen stonden twee geparkeerde auto's aan de achterkant in brand. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

De brandweer heeft de brand kunnen blussen en kunnen voorkomen dat de voertuigen helemaal uitbrandden. De politie heeft mogelijk bewijsmateriaal in beslag genomen. Tevens is een plaats delict gecreëerd omdat brandstichting niet wordt uitgesloten. De Forensische Opsporing zal in de loop van de dag onderzoek doen.

RAADSVRAGEN In het najaar van 2018 werd Hoofddorp opgeschrikt door een serie autobranden in de Savelsbos. Dat leidde uiteindelijk zelfs tot raadsvragen, in november werden twee verdachten aangehouden. 

Wie meer gezien heeft of informatie heeft over de autobranden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.