• Foto: NieuwsFoto
  • Foto: NieuwsFoto

Overval hotel Badhoevedorp

Badhoevedorp - Bij Amrath Hotel aan de Meidoornweg is zondagmorgen een overval gepleegd. Dat bevestigen agenten rer plaatse. De overval werd rond 2.40 uur gemeld. 

In de nacht van zaterdag op zondag werd een medewerker in het hotel rond 2.40 uur overvallen door een onbekende dader. Deze man dwong de medewerker om onder bedreiging geld af te staan. Na de overval vluchtte de dader met buit het hotel uit. 

LEGERGROENE JAS De dader was een man van ongeveer 1,80 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg tijdens de overval zwarte handschoenen en een legergroene jas tot over de heup. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en is op zoek naar de dader.

Het opsporingsonderzoek loopt en de recherche is nog op zoek naar mensen die de overvaller in de legergroene jas mogelijk voorafgaand aan de overval of na de overval hebben gezien in de omgeving van de Meidoornweg. Deze mensen worden verzocht contact op te nemen met de recherche via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Vergeet niet het zaaknummer te vermelden: 2019174390. 

Tips zijn ook welkom via het online contactformulier