Columns

Columnist:

Voskuil

Welkom in 2018 

Het jaar komt op stoom -

een grap te veel over

een Vlaamse transgender

en adverteerders worden

opgeroepen te

stoppen met het

sponsoren van programma's;

onze goede smaak zal

vanaf nu worden bepaald

door Unilever

 

Columnist:

Voskuil

Lulkoek

Duurzaamheid. Ik háát dat woord. Kapstok voor het ophangen van lulkoek.

Columnist:

Voskuil

Griep

Week in bed gelegen met griep. En dan bedoel ik echt plat en uitgeschakeld: nergens meer energie voor hebben en eigenlijk alleen maar liggen wachten tot de koorts zakt en je uit je matrassengraf herrijst.

 

Columnist:

Voskuil

Fred

Er rijdt tegenwoordig een beroemde buschauffeur binnen onze gemeentegrenzen. Het is de Co Stompé van Haarlemmermeer: Fred Teeven. Weggestuurd als politicus om de bonnetjesaffaire, nu op de bussen van Connexxion pendelend tussen Hoofddorp en Schiphol, wachtend op een erebaantje. 

 

Columnist:

Voskuil

Lieve Anneke,

Wat heb jij als raadslid veel meegemaakt inmiddels! Het begon met ruzie binnen Forza!, waarna je met Cees van der Linden een nieuwe partij oprichtte. Vervolgens ging je solo verder als onafhankelijk raadslid Van der Veer. Nog weer later die beschuldigingen in die internationale fraudezaak.

Columnist:

Voskuil

Esmee

Heel lang heb ik als schaatsfanaat gewenst dat ik uit Haastrecht kwam en niet uit Beinsdorp. Haastrecht was immers lang de plaats die bovengemiddeld veel goede schaatsers voortbracht. Ik heb het dan over grote kampioenen als Leo Visser en Hein Vergeer.

 

Columnist:

Voskuil

Gelukkig nieuwjaar!

Bij mij staat oud & nieuw al jaren in het teken van de oudejaarsconferences. Ik heb er ooit een boek over geschreven, vandaar. Dit is wat de groten van het genre over hun vak zeiden:  

 

'Je kunt niets belachelijk maken, dat in wezen al niet belachelijk is.' - Wim Kan

Columnist:

Voskuil

Barbecueën

Zelden minder klaar geweest voor de kerstdagen dan nu. De kerstgedachte heeft nog niet echt postgevat bij mij, om het zo maar te zeggen. Alle sneeuw en kledder van de afgelopen dagen ten spijt. Radio 10 noch Top 2000 weten mij in de stemming te krijgen dit jaar. 

Pagina's