• Cabaretgezelschap De Schakel in het Zondagmiddagpodium

    onbekend

1 oktoberHet Zondagmiddagpodium gaat weer beginnen!

17-09-2017, 14:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 1 oktober 2017, 14:00 tot 16:00

Locatie:

, Hoofddorp
http://bdu.herokuapp.com/hco/articles/new?article_tye_id=66#
Hoofddorp

Op zondag 1 oktober start het Zondagmiddagpodium de nieuwe serie voorstellingen van het seizoen 2017 - 2018 voor senioren in verschillende dorpen in Haarlemmermeer. De spits wordt afgebeten met de danstheatervoorstelling Landverhuizers door de ensembles Folklor en Phoenix in Het Dorpshuis in Badhoevedorp.

Vanaf 1 oktober tot en met eind april is er dan een elke zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur een boeiend, leuk of mooi optreden op het gebied van muziek - klassiek of populair - cabaret, kleinkunst, musical, (volks)dans, toneel of verteltheater in één van de tien dorpen die het Zondagmiddagpodium bezoekt.

Rondje polder

De eerste zondag van de maand is het podium altijd in het Dorpshuis in Badhoevedorp, de tweede zondag wisselend in een aantal kleinere dorpen in de polder, de derde zondag in Pier K in Nieuw-Vennep, de vierde zondag in De Olm in Zwanenburg en als er een vijfde zondag in de maand is in gebouw De Jeugd van gisteren in Hoofddorp.

Route 65

In de maand november haakt het Zondagmiddagpodium aan bij Route 65, het culturele programma voor senioren rond een landenthema van de organisaties in het cultuurgebouw in Hoofddorp. Rond het thema Indonesië sluit het podium op 19 november aan met een optreden van Wieteke van Dort in Nieuw-Vennep en op 26 november met Balinese dansen in Zwanenburg.

Het Zondagmiddagpodium is al jaren een begrip in Haarlemmermeer en vele senioren zullen blij zijn dat zij voor € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee weer samen met leeftijdgenoten kunnen genieten van een aantrekkelijke voorstelling met een mooi programma op de soms saaie zondagmiddag.

Het Zondagmiddagpodium is een activiteit van Meerwaarde, maar wordt voor het overgrote deel georganiseerd door vrijwilligers.