• Rommelmarkt bij Het Brandpunt in Hoofddorp

    Marja van der A

40ste Rommelmarkt in Het Brandpunt

23-03-2017, 15:01 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 7 april 2017, 14:00 tot 19:30

Locatie:

Hoofdweg 770, Hoofddorp
Het Brandpunt
Hoofddorp

De Marktpleinkerk in Hoofddorp organiseert op vrijdag 7 april van 14.00-19.30 uur voor de 40ste keer een grote rommelmarkt bij Het Brandpunt, Hoofdweg 770. Klein meubilair, serviesgoed, elektronica, speelgoed, kleding en boeken, er is volop keuze uit de vele ingebrachte tweedehands spullen die voor een goed doel verkocht worden.

Er zijn inmiddels al veel goederen binnengebracht bij het opslagadres. Marja van der A, medeorganisator van deze markt, zegt: "Er is al veel aangeleverd, maar er kan altijd nog bij. Hoe meer spullen we hebben des te beter. Wie nog geschikte verkoopwaar heeft kan dit op woensdag 5 en donderdag 6 april van 14.00 tot 21.00 uur bij Het Brandpunt inleveren."

Naast de verkoop van tweedehands spullen is er een loterij met als hoofdprijs een heren- of damesfiets en gedurende de dag zijn er mooie prijzen te winnen met het Rad van Fortuin. De markt stopt om 19.30 uur, maar het Rad draait nog door tot het eind van de avond. Om 22.00 uur wordt de dag afgesloten met de trekking van de loterij door jongerenwerker Anne Marlijn Snaterse.

De opbrengst van deze markt is dit jaar bestemd voor het verfraaien van de entree van de Marktpleinkerk en voor het jaarproject van Kerk in Actie Hoofddorp: Kinderen in de Knel. Kinderen worden maar al te vaak misbruikt of aan hun lot overgelaten. Kerk in Actie bestrijdt kinderarbeid en uitbuiting van kinderen en geeft straatkinderen, werkende kinderen, oorlogskinderen, gehandicapte en misbruikte kinderen de kans kind te zijn. Kerk in Actie Hoofddorp maakt zich in 2017 sterk om voor dit project veel geld in te zamelen.

Meer informatie over deze rommelmarkt is te krijgen bij Marja van der A, tel. 06-466 083 23. www.pghoofddorp.nl