Activiteiten Jeugdland Hoofddorp

10-03-2017, 17:21 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 17 maart 2017, 13:25 tot woensdag 22 maart 2017, 17:00

Locatie:

Redenburgsingel 100, Hoofddorp
Jeugdland Hoofddorp
Hoofddorp

Lekker knutselen op Jeugdland

Deze vrijdag maken we van het Jeugdland gebouw een echte disco. Iedereen mag dansen, muziek opzetten en meedoen aan de disco stoelendans tijdens Dancing with the Queen! Zaterdag 18 maart kunnen alle kinderen de mooiste dingen maken met gips en als het droog is kan je het mooi verven. Maak iets leuks voor jezelf of voor iemand anders. Weet jij een grappige mop of een mooi verhaal? Maak er een leuke strip van op woensdag 22 maart.

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere dingen te beleven.

Kleien, knutselen, muziek luisteren, klimmen en klauteren en natuurlijk hutten bouwen. Tot op Jeugdland Hoofddorp!

Vrijdag 17 maart: Dancing with the Queen

Zaterdag 18 maart: Gipsen

Woensdag 22 maart: Strip maken

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Jeugdland is te vinden aan de Redenburgsingel 100 in Hoofddorp aan de oever van de recreatieplas Toolenburg. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net, of kom gewoon even langs!

Jeugdland, activiteiten, uit in hoofddorp, buiten, Nieuwjaarsfik, kampvuur, lasergamen, jeugd, buitenspelen, clubhuis, knutselen, Toolenburg, hutten bouwen, muziek draaien, spelletjes, natuur, kinderen, kabelbaan, kampvuur, kippen, sportief, pannenkoeken, bakken, bouwen, skelters, eenwieler, vrijwilligers, woensdag, vrijdag, zaterdag, altijd mooi weer, maatschappelijke stage