• 3D kaarten maken

    Sonja Bos

Activiteiten Jeugdland Hoofddorp

01-12-2017, 15:50 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 8 december 2017, 13:00 tot woensdag 13 december 2017, 17:30

Locatie:

Redenburgsingel 100 100, Lijnden
Jeugdland Hoofddorp
Lijnden

Huttenbouwers, jagers, kunstenaars….. zo veel kinderen, zo gevarieerd is het buitenspel.

Kinderen hebben van nature een sterke liefde voor de natuur en kijken in de eerste plaats naar wat je op een bepaalde plek kunt doen. De verschillende plekken en dingen in de natuur biedt tal van mogelijkheden om te doen.

Door het buiten in de natuur spelen kunnen de kinderen op Jeugdland ook hun talenten ontdekken en ontwikkelen

Kinderen vinden er in allerlei verschillende stemmingen een bezigheid waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Ze rennen bijvoorbeeld heuveltjes op en af om hun energie kwijt te raken, vinden een plekje in de struiken of een boom om eens rustig na te denken, kunnen hun creativiteit kwijt in het bouwen van hutten van takken of hout en leren van alles terwijl ze spelen met water, zand en stenen.

Naast het vrije spel bieden wij activiteiten aan wanneer daar behoefte aan is.

Het programma voor aankomende week:

Vrijdag 8 december: Kampvuur + Snack

Zaterdag 9 december: Levend Stratego

Woensdag 13 december: 3D Kerstkaarten maken

Op woensdag 13 december gaan we met elkaar 3D kerstkaarten maken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De kinderen maken onder leiding van onze trouwe vrijwilliger Thea persoonlijke kerstkaarten.

Tot op Jeugdland Hoofddorp!

Meer informatie over Jeugdland en/of programma: www.jeugdland.net

Trefwoorden:

Jeugdland, activiteiten, uit in hoofddorp, buiten, kampvuur, lasergamen, jeugd, buiten spelen, buitenspelen, clubhuis, knutselen, Toolenburg, hutten bouwen, muziek draaien, spelletjes, natuur, kinderen, kabelbaan, kampvuur, kippen, sportief, , bakken, bouwen, skelters, eenwieleren, vrijwilligers, woensdag, vrijdag, zaterdag, altijd mooi weer, maatschappelijke stage, skelteren, timmeren, zagen, talentontwikkeling, bootjes varen, risicovol spelen, buitenspelen is belangrijk, buitengewoon,