Alzheimer Café Hoofddorp

13-06-2018, 09:34 | Lezersnieuws | alzheimer nederland

Datum:

dinsdag 26 juni 2018, 19:30

Locatie:

Hankstraat 3
Huis van de Buurt Floriande
Hoofddorp

Gespreksleiders Karin Loogman zal spreken met Adri Faas van Allegoeds Vakanties. Want ook als je naaste dementie heeft, kun je samen van een vakantie genieten.

Allegoeds Vakanties verzorgt vakanties voor ouderen, ook als er zorg of begeleiding nodig is in het dagelijks leven. Allegoeds biedt de volgende faciliteiten: ? Mooie, deels aangepaste, accommodaties in Nederland ? Allegoeds kan assisteren bij aanvraag thuiszorg en of hulpmiddelen ? Er is een team met deskundigen en vrijwilligers, die met plezier voor u klaar staan ? U heeft ruimte om wel of niet te kiezen voor het aangeboden programma ? De opzet is kleinschalig

Allegoeds is een organisatie zonder winstoogmerk. Adri Faas van Allegoeds zal u informeren over de mogelijkheden en de locaties. Ook zal op deze avond informatie worden gegeven over ?Handen in huis?, een organisatie die vervanging van mantelzorgers regelt (minstens 3 aangesloten dagen) zodat de mantelzorger er zelf een paar dagen uit kan en op adem kan komen.

U bent van harte welkom in het Huis van de Buurt Floriande, Hankstraat 3 in Hoofddorp, aanvang 19.30 uur, einde 21.00 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur. U kunt gewoon binnenlopen, de toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Inlichtingen: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de co?rdinator van de Alzheimer Caf?s Regio Amstelland en Meerlanden, e-mail: inlichtingenac@gmail.com