• Running Blind voor mensen met een visuele beperking

    AAV'36

Beweegcarrousel aangepast sporten in Nationale Sportweek op 15 september

04-09-2017, 10:51 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 15 september 2017, 16:15 tot 18:15

Locatie:

, Aalsmeerderbrug
Gemeentehuis, Alphen a/d Rijn
Aalsmeerderbrug

Sporten is voor iedereen, ook als je een lichamelijke en/of verstandelijke beperking hebt. Daarom is vrijdag 15 september, in de Nationale Sportweek, een speciaal moment. Deze middag staat namelijk in het teken van aangepast sporten in Alphen aan den Rijn. Samen met haar partners organiseert Alphen Beweegt de beweegcarrousel aangepast sporten bij het gemeentehuis. Deze activiteit wordt op spectaculaire wijze geopend om 16.15 uur in het gemeentehuis in de centrale hal.

Tijdens de beweegcarrousel maak je kennis met verschillende sporten zoals rolstoeltennis, G-voetbal, G-atletiek, Running blind, G-korfbal en speciaal door Alphen Beweegt georganiseerde activiteiten. Kom gezellig een kijkje nemen voor het gemeentehuis! Deelname is gratis.

November: Maand van Aangepast Sporten

De beweegcarrousel is een voorbode voor de 'Maand van Aangepast Sporten' in november. Deze maand vinden door heel de gemeente activiteiten plaats voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Houd hiervoor de website (www.alphenbeweegt.nl) en social media in de gaten.

Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek vindt landelijk plaats van 9 t/m 17 september. Gezonde leefstijl in Alphen aan den Rijn staat die week centraal. Alphen Beweegt besteedt hier op verschillende manieren aandacht aan. Houd de website en social media in de gaten voor ons aanbod.