BioSoepi kookworkshop 'SOEP MAKEN' in Nieuw-Vennep

08-01-2018, 21:00 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 19 januari 2018, 09:30

Locatie:

Elemastraat 65, Nieuw-Vennep
Ontmoetingscentrum Nieuw-Vennep aan de
Nieuw-Vennep

Soep is gezond, lekker en vooral leuk om samen te maken. Op vrijdag 19 januari is er weer een workshop 'Soep maken' waarbij gezond eten en gezelligheid voorop staan. In een workshop van ongeveer 2,5 uur leer je soep maken met biologische en lokale ingrediënten, krijg je handige kooktips en eet je de soep na afloop samen met de groep op.

Gezellig en ontspannend

Een leuk extraatje van de workshop: een mooie kans om nieuwe mensen te ontmoeten! Natuurlijk moet er gewerkt worden, maar er is ook genoeg ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Tijdens de workshop werk je met biologische producten uit onze eigen volkstuin!

Laat je verrassen en leer lekkere soepen maken die je ook thuis gemakkelijk en snel op tafel kunt zetten.

Doe je mee?

Adres: Elemastraat 65 in Nieuw-Vennep (bij BioSoepi Cafe)

Voor wie? Voor mensen met een (nog) grote afstand tot de samenleving en/of arbeidsmarkt, tussen de 18 en 50 jaar die het leuk vindt om te koken met verse en lokale producten, handige kooktips te krijgen en de kans te hebben om andere mensen met dezelfde passie te ontmoeten is welkom op deze workshop. De workshop vindt plaats van 9.30-12.00 uur in 't Ontmoetingscentrum Nieuw-Vennep aan de Elemastraat 65. De kosten voor de workshop bedragen 5 euro. Aanmelden kan via www.BioSoepi.nl of via info@BioSoepi.nl.