Boomgaard Festijn

01-06-2017, 14:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 18 juni 2017, 12:00 tot 18:00

Locatie:

, Lisserbroek
De Olmenhorst
Lisserbroek

Op zondag 18 juni vieren we de overgang naar de Zomerzon, de tweede fase in de cyclus van de fruitteelt. Dit mooie moment vieren we op Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek. Maak je klaar voor: Boomgaard festijn. Een festival voor papa's & familie!

MUZIEKPROGRAMMA

Even geen zin in een activiteit? Geen probleem! Net als tijdens het Bloesemfestival wordt er gezorgd voor live muziek van verschillende artiesten. Kunnen die papa's ook nog eens een dansje wagen in de zomerzon. En daarna een lekker hapje van de BBQ met een biertje erbij. Natuurlijk zijn er ook weer biologische appel- en peren producten aanwezig, geproduceerd door Landgoed De Olmenhorst zelf.

ACTIVITEITEN

Papa's Bazaar

Papa's Bazaar is een markt speciaal voor papa's en familie. De kraampjes zijn gevuld met van alles wat extra leuk is voor papa's. De markt is er tijdens het hele Boomgaard festijn van 12:00 tot 18:00 uur.

Biercollege van Gulpener

Altijd al willen weten waarom we ooit bier zijn gaan drinken? Hoe het brouwproces werkt en waarom speciaalbier soms ruikt naar banaan? Kom dan naar het Gulpener Biercollege! Leer alles over bier en proef tijdens dit interactieve college vier smaakvolle bieren. Met het Gulpener Biercollege bieden wij je een totaalbeleving aan, zoals alleen de Vrije Brouwer dat kan doen. Tijdens dit interactieve college draait alles om proeven, testen, leren, weten en beleven. Voor het biercollege moeten van te voren kaarten gekocht worden. Er zijn verschillende begin tijden en verschillende tickets.

Kiiking

Kiiking is een uitdagende sport waarbij men gebruikt maakt van een speciale schommel. Deze schommel heeft geen ketting of touw om het zitje op te hangen, maar stangen. Deze stangen zijn verstelbaar, net zoals de palen. Hierdoor is het mogelijk om de as van de schommel tot een maximale hoogte van 8 meter te zetten. Doordat er stangen worden gebruikt kun je met deze schommel volledig over de kop gaan. Bij kiiking is het dan ook de bedoeling om met een zo hoog mogelijke schommel volledig rond te draaien.

VADERDAG BBQ

Tijdens het Boomgaard festijn is het mogelijk om tussen 15.00 en 18.00 uur u uw BBQ en picknickmand op te halen. In de picknickmand zitten lekkere vlees- en visproducten en bijgerechten of een speciaal vegetarisch pakket, zorgvuldig samengesteld door de landgoed koks. Voor de kinderen is er een aangepast BBQ menu.Tijdens het barbecueën rijdt er een medewerker rond die u kan voorzien van diverse drankjes.