Bridgeclub Linquenda,

10-08-2017, 21:40 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 5 september 2017, 19:30 tot dinsdag 24 april 2018, 23:30

Locatie:

, Nieuw-Vennep
De Rustende Jager
Nieuw-Vennep

Op dinsdag 5 september start het nieuwe bridgeseizoen van BC Linquenda met de welbekende Openingsdrive. Een week later begint de 30 avonden durende competitie met een nieuwe opzet waardoor er niet meer standaard in vaste lijnen wordt gespeeld, en een keertje niet spelen ook nauwelijks invloed heeft op de competitiestand. Tussendoor zijn er natuurlijk nog gezellige bridgedrives, waaronder de Unicefdrive op zondag 19 november, de Kerstdrive op 19 december en Ruitenboer op 6 maart 2018.

Bridgen is alles behalve suf. Het is een kortstondige intellectuele uitdaging; je speelt slechts 24 spellen op een avond. Maar wel zo dat je je hersenen blijft triggeren. Daarnaast staat bridgen altijd garant voor een gezellige avond met een gezonde rivaliteit. Trouwens, bridge is niet zo moeilijk als je denkt. In september is er weer een run naar de sportschool, maar denk ook eens aan de conditie van uw brein.

BC Linquenda is in Nieuw-Vennep de enige bridgeclub die is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond. Wij spelen elke dinsdagavond in De Rustende Jager en hebben momenteel ca. 90 leden waarvan er enkelen nog zoekend zijn naar een geschikte partner. Wij verwelkomen dan ook van harte nieuwe paren maar ook enkelingen gaan wij proberen aan elkaar te koppelen.

Zie voor meer informatie onze website www.bclinquenda.nl of bel 0252-687197.