• Een opvallende verschijning, Brownie Dutch

    EO

Brownie Dutch in CrossPoint

20-03-2017, 09:13 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 26 maart 2017, 10:00 tot 11:15

Locatie:

Sarabande 1, Nieuw-Vennep
De Breedenborgh
Nieuw-Vennep

Op zondagmorgen 26 maart is de BN'er Brownie Dutch in CrossPoint, kerk in Getsewoud. In een samenkomst zal hij bevraagd worden op zijn leven, zijn carrière en zijn geloven. De start is om 10.00 uur in de Breedenborgh, Sarabande 1 in Getsewoud Noord.

In CrossPoint is deze maanden veel aandacht voor BB'ers: Bekende Bijbelse personen. In hun leven komen begrippen tevoorschijn als boosheid, lijden, afwijzing, blijdschap. 'Hoe leuk zou het zijn om dan ook BN'ers uit te nodigen en hen te bevragen op deze begrippen in relatie tot hun geloof in God. Daarom hebben we Brownie Dutch gevraagd', zo zegt Taco Koster, dominee in CrossPoint. 'Hij is niet alleen een BN'er, maar ook iemand die af en toe laat blijken dat hij gelooft in God en Jezus belangrijk vindt. Dat is een mooie insteek om hem te interviewen. We zijn nieuwsgierig naar zijn verhaal.'

Iedereen is van harte welkom! CrossPoint is een jonge en open kerk in Getsewoud. Je hoeft geen lid te zijn of iets dergelijks om er op een zondagmorgen naar binnen te lopen. Meer info op www.crosspointgetsewoud.nl of bel 06 1992 1974.