• start skeeleren

    Paul Croese

Clubkampioenschappen skeeleren op de skeelerbaan in Lisserbroek

11-09-2016, 22:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 september 2016, 13:00

Locatie:

Hillegommerdijk 53, Nieuw-Vennep
Skeelerbaan in Lisserbroek
Nieuw-Vennep

Op zaterdag 17 september organiseert de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek voor het eerst in haar bestaan de clubkampioenschappen skeeleren voor haar jeugdleden tot en met 18 jaar. Inschrijven kan vanaf 12:30 uur. De eerste van de in totaal vier onderdelen start om 13:00 uur.

Iedere deelnemer start met een sprint van 100 meter, gevolgd door een sprint van 200 meter individueel. Vervolgens tonen de deelnemers hun behendigheid in een slalom parcours over 330 meter.

Skeeleren of inline skaten is een zeer populaire sport. Het is niet alleen leuk om zelf te doen maar ook spectaculair om naar te kijken. De verwachting is dat van de ruim 150 jeugdleden vrij veel de uitdaging aan willen gaan. Het kampioenschap skeeleren wordt afgesloten met een marathon waarna de prijsuitreiking volgt. Iedereen is van harte welkom om de verrichtingen van de aanstormende jeugd te bewonderen. De wedstrijden vinden plaats op de skeelerbaan in Lisserbroek aan de Hillegommerdijk 53. Er is voldoende parkeerplaats aanwezig. Meer informatie is te vinden op de website van de ijs- en skeelerclub Lisserbroek: www.ijs-skeelerclublisserbroek.nl