• Cybercrime Event

    DeCVB

Computer Vereniging De CVB viert feest op 7 oktober, RABO geeft lezing over Cybercrime

29-09-2017, 00:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 7 oktober 2017, 11:00 tot zondag 15 oktober 2017, 15:30

Locatie:

Hoofdweg 1318, Nieuw-Vennep
Het Trefpunt (naast De Witte Kerk)
Nieuw-Vennep

De Computer Vereniging Bollenstreek/Haarlemmermeer beleeft binnenkort een bijzondere mijlpaal. In oktober bestaat deze vereniging namelijk 35 jaar en dat kunnen waarschijnlijk weinig computerverenigingen hen nazeggen. Regelmatig kunt u door diverse publicaties lezen over deze bloeiende vereniging met 250 leden en kan daarom het bestaan van De CVB u nauwelijks zijn ontgaan. De Vereniging stelt zich ten doel leden te helpen en hun computerproblemen op te lossen, ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen. Maar vooral staat de gezelligheid hoog in het vaandel.

Zaterdag 7 oktober wordt tijdens de maandelijkse bijeenkomst binnen de vereniging aandacht aan dit heuglijke feit besteed o.m. met een presentatie, verzorgd door de RABOBANK Regio Schiphol, en wel rondom het thema Cybercrime ,"(on-)veiligheid op het Internet". Een zeer actueel onderwerp zoals valt te begrijpen waar ook veel over valt te zeggen en te leren.

De Presentatie is van 10 tot 15.30 uur in de grote zaal van Het Trefpunt, Hoofdweg 1318 in Nieuw Vennep. De presentatie zelf zal omstreeks 11 uur beginnen.

De maandelijkse bijeenkomsten van de De CVB worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand in Het Trefpunt. Gedurende deze tijden kan gratis gebruik worden gemaakt van (draadloos) internet. Er is een internetcafé met laptops, hard en/of softwareondersteuning (technische vraagbaak), een cursushoek, en (met uitzondering van deze meeting) een winkel voor nieuwe of tweedehands computers en onderdelen. Naast de cursus Windows 10 zijn voor het komende seizoen weer diverse themadagen gepland waarin demonstraties en presentaties over actuele onderwerpen zullen worden gehouden. Deze worden gegeven door genodigden of leden die kennis hebben van specifieke programma's of software. Ook voor beginnende en gevorderde senioren zijn er gratis inloopdagen. Kortom de moeite waard om die dag langs te komen bij De CVB. U bent van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.decvb.nl