• Zondagmiddagpodium presenteert Bender

    Onbekend

De band Bender speelt het liedjesprogramma Broos

11-02-2018, 16:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 18 februari 2018, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Harmonieplein 2, Nieuw-Vennep
Gebouw van Pier K
Nieuw-Vennep

Het Zondagmiddagpodium presenteert de band Bender met het liedjesprogramma Broos op 18 februari om 14.00 uur in Gebouw van Pier K, Harmonieplein 2 in Nieuw-Vennep.

Programma Broos afwisseling in emoties

Vrolijk en ontroerend. Uitbundig en melancholiek. Het lijken uitersten, toch weten de muzikanten van de band Bender uit Haarlem ze moeiteloos te verenigen in het nieuwe liedjesprogramma Broos. Bender bestaat uit Bert Vissers, zang, piano en gitaar; Tom Bak, gitaar en zang; Jos Caspers, contrabas en zang en Rodney Calis, trompet, percussie en melodica.

Allerlei muziekstijlen passeren de revue

Het programma Broos is een ode aan de kwetsbaarheid, die in het bestaan besloten ligt. Een onbevangen, muzikale voorstelling met Nederlandstalige chansons over het kleine geluk, waarover je je elke dag kunt verwonderen en het grote drama dat onvermijdelijk dreigt. Zonder opsmuk laat Bender allerlei muziekstijlen de revue passeren. Niet zelden zorgen de teksten van Vissers of de trompet van Calis voor adembenemende stiltes in de zaal.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de RegioRijder te bestellen.