• Flyer Local Heroes

    Duycker

De beste acts uit Haarlemmermeer tijdens Local Heroes

20-10-2016, 14:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 4 november 2016, 20:00 tot 23:00

Locatie:

raadhuisplein 5, Hoofddorp
Podium Duycker
Hoofddorp

Hoofddorp, donderdag 20 oktober 2016- Op vrijdag 4 november is het weer tijd voor een editie van Local Heroes in Podium Duycker. Lokale acts krijgen hier de kans om te laten zien dat ze het waard zijn om op een professioneel podium te staan. Deze editie spelen de bands; The Twist, Coral Springs en Starfood Circus. Deze editie is speciaal voor de liefhebbers van de hardere rockmuziek. De zaal opent om 20:00uur en kaarten kosten €4,-

Starfood Circus - Deze driekoppige band is ontstaan doordat de gitaristen en drummer van No Leads wat anders naast deze band wilden doen. De drummer is gaan bassen, 1 van de gitaristen is gaan drummen. Daar is een mengelmoes uitgekomen van experimentele grunge/stoner/garage.

Coral Springs - Coral Springs heeft een voorliefde voor poppunk in het verlengde van bands zoals; "New Found Glory", "State Champs" en "Yellowcard". Deze jongens (en dame) proberen een balans te zoeken tussen de onweerstaanbare aantrekkelijkheid van popmuziek en de intense energie van punkrock.

The Twist - The Twist is een rockband in de puurste zin van rock. Hard, vuig en sexy. Ondanks dat deze jongens nog erg jong zijn, bezitten ze alle drie over een flinke hoeveelheid passie en weten ze donders goed hoe ze een tent op z'n kop moeten zetten! Stevige maar pakkende riffs, gecombineerd met strakke grooves en snoeiharde drums zijn samen met een rauwe rock stem de basis van de sound van deze 3 heren.

Local Heroes is dé avond waarop lokale bands een podium krijgen en waar het publiek nieuwe bands uit de regio kan ontdekken.

OPEN:20.00 | AANV:20.30 | VVK: €4 | DEUR:€4 . | www.duycker.nl