• Dilana Smith

    Inge Scheepers

Dilana Smith (USA/SA) & Band in The Shack

14-09-2018, 15:47 | Lezersnieuws | Berry Kok

Datum:

zondag 23 september 2018, 16:00

Locatie:

Schipholdijk 253b
The Shack
Oude Meer

Dilana Smith & Band in een heel bijzondere akoestische setting! Dilana Smith (USA/SA) is een gew?ldige zangeres en ook als entertainer is ze een topper, kortom een echt podium beest! De sound van Dilana doet je denken aan de jaren ?90 waarin de powervrouwen de dienst uitmaakten. Maar met een stem die rauw, krachtig ?n loepzuiver is, zet ze ook indrukwekkende akoestische versies neer van zowel haar eigen werk als bekende covers. De meeste mensen kennen Dilana Smith nu van haar deelname aan the Voice of Holland vorig jaar, maar ruim daarvoor stond ze al in het voorprogramma van o.a. wereldberoemde acts als Aerosmith, Motorhead, Velvet Revolver, Joe Cocker en Beth Hart. Ook op Nederlandse bodem is er succes met de hits Do You Now, Breakfast In Central Park, en recentelijk met haar nieuwe single Behind Close Doors, waarmee ze aandacht vraagt voor de slachtoffers van kinder-en mensenhandel. Zondagmiddag 23 september staat deze geweldige zangeres met haar band op het podium in The Shack! Akoestisch dus?.heel mooi en heel bijzonder!

Soulmachine en Rootbag Zaterdag 29 september: Soulmachine. Soulmachine is ??n van de weinige bands in Nederland die alle soul- en funkhits nog speelt zoals ze in de jaren 60, 70 en 80 gespeeld werden. Op veler verzoek weer terug op het podium in Oude Meer. Zondag 30 september staat een van Nederlands beste gitaristen, Richard van Bergen, met zijn band op het podium van The Shack. (H)eerlijke, pure, en rauwe uit de klei getrokken Delta-en Swampblues, dat perfect thuis hoort in het sfeertje van The Shack.

Billy Joel Experience Zondag 7 oktober: Een meesterlijk eerbetoon aan Billy Joel door een prachtige band bestaande uit een zestal topmuzikanten!

Reserveren: Voor sommige concerten is de animo erg groot. De mogelijkheid is er om te reserveren. Dit is uiteraard niet verplicht maar als je wilt voorkomen om voor een uitverkochte Shack te staan, is reserveren aan te bevelen. Stuur dan een mail naar info@the-shack.info