• Annejet van der Zijl

    Carli Hermes

Diverse lezingen en een schilderworkshop Route 65 USA

14-11-2016, 17:51 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 17 november 2016, 17:18

Locatie:

Raadhuispein 3, Hoofddorp
Het Cultuurgebouw
Hoofddorp

Annejet van der Zijl vertelt over haar boek De Amerikaanse prinses

Route 65 USA is in volle gang . De komende periode staan er weer mooie en bijzondere activiteiten van 65-plussers op de agenda. Kijk voor het volledige programma op www.hetcultuurgebouw.nl

Donderdag 17 november Lezing New York New York door Krzysztof Dobrowolski-Onclin van Bureau Boeiend. Een virtuele reis naar de overkant van de oceaan door de culturele diversiteit en rijkdom van deze stad. Het Cultuurgebouw, 14.00 uur. Toegang € 10,00.

Vrijdag 19 november Schilderworkshops Popart door André Huisman. In deze workshop schilder je een eigen uitvergroting van een voorwerk uit het dagelijks leven en ga je naar huis met een heus popartkunstwerk. Pier K Hoofddorp, 14.00 uur. Toegang € 15,00 incl. materiaal.

Maandag 21 november muzikale lezing Nothing but the Blues door John F. Klaver. John Klaver neemt je mee in woord, beeld en geluid door de geschiedenis van de blues met haar verschillende stijelen en bekende muzikanten. Uiteraard speelt John zelf ook. Duycker, 14.30 uur. Toegang € 8,50

Woensdag 23 november lezing Annejet van der Zijl over haar boek De Amerikaanse prinses. De Amerikaanse prinses is een reconstructie van een weids en fascinerend leven, dat zich afspeelt tegen het decor van Amerika en Europa, de victoriaanse en de moderne tijd, de industriële en Russische revolutie en de twee wereldoorlogen. Maar het is bovenal het verhaal van een uitzonderlijke vrouw die de moed had om, tot het bittere eind, haar eigen, onnavolgbare weg te gaan. Van dit boek zijn reeds meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Pier K Hoofddorp, 20.00 uur. Toegang € 12,50.

Voor meer informatie en online kaartverkoop kijk op www.hetcultuurgebouw.nl.