• Rijsenhout

    Podium voor Architectuur

Doe mee aan fotografiewedstrijd Rijsenhout

17-04-2018, 11:56 | Lezersnieuws | Danielle Huisman

Datum:

dinsdag 17 april 2018, 12:00 tot maandag 14 mei 2018, 18:00

Locatie:

Grote Poellaan 9
Bedrijfslocatie
Rijsenhout

Oproep: Fotografeer Rijsenhout in 2 foto's! Leg de bestaande situatie in Rijsenhout vast en verbeeld daarnaast de kansen die jij voor Rijsenhout ziet.

Rijsenhout nu en Rijsenhout in de toekomst: hoe zie jij dat voor je? Doe mee aan de fotografiewedstrijd van het Podium voor Architectuur en stuur je foto's in van 16 april tot 14 mei 2018.

De 30 beste foto's worden opgenomen in een tentoonstelling in Rijsenhout die op de Dag van de Architectuur op 2 juni a.s. wordt geopend. De tentoonstelling is geopend tot 30 juni a.s. en zal tevens excursie onderdeel zijn van het festival We Make The City, 20 - 24 juni 2018 (vanuit Pakhuis de Zwijger).

? Over Rijsenhout Rijsenhout is een voormalig kassenbouwgebied dat al een decennium lang beheerst wordt door de Rijksreservering van de parallelle Kaagbaan. Er mag niet bijgebouwd worden en er is geen financieel draagvlak om het dorpscentrum te vernieuwen. Inwoners proberen leven te blazen in plannen voor bedrijvigheid en nieuwe woonvormen, maar het ontbreekt aan beelden om de kansen concreet te maken. Daarom roepen we op om aan te tonen vanuit jouw visie waarom Rijsenhout de meest kansrijke locatie in Haarlemmermeer is om wonen, werken, recre?ren, nieuwe bedrijvigheid en voedselproductie te koppelen.

? Hoe doe je mee? Stuur ons jouw concept met de 2 foto's van Rijsenhout nu en Rijsenhout in de toekomst naar vvandam@podiumarchitectuur.nl met een maximum van 5 concepten per persoon (= 10 foto's). De concepten kunnen ingezonden worden tussen 16 april en 14 mei 2018.

? Meer weten? Kijk op www.podiumarchitectuur.nl voor de wedstrijdvoorwaarden en voorbeelden.