• Steve the bagpipe player in kostuum Highland Titles Tartan

    Steven Scholten

Doedelzakspeler op de Kruisweg en Concourslaan Zaterdag 13 Augustus

10-08-2016, 12:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 augustus 2016, 11:00 tot 15:30

Locatie:

Kruisweg, Concourslaan, Tuinweg , Hoofddorp
Kruisweg, Concourslaan, Tuinweg
Hoofddorp

Steve the Bagpipe Player brengt zijn unieke doedelzakklanken voor ons zomerprogramma naar Hoofddorp! Steven Scholten brengt klassieke en hedendaagse Schotse en Keltische melodieën. Hij is een opvallende verschijning en heeft 7 originele kostuums. Voor deze 'Muziekparade' zal hij zich speciaal kleden in het Highland Titles Tartan. Kom hem dus aanstaande zaterdag bewonderen en beluisteren op de Kruisweg en Concourslaan!

Steve the Bagpipeplayer verzorgt al jaren doedelzak optredens in Nederland, Engeland, België en Duitsland. Ook werd hij gevraagd voor Prins Bernhard te spelen tijdens de viering van het 100-jarig bestaan van zijn golfclub en op verzoek van de Britse Ambassadeur in Den Haag tijdens de verjaardag van de Britse Koningin. Steven Scholten is een ervaren doedelzakspeler die met enthousiasme zijn publiek entertaint en veel kan vertellen over de geschiedenis. De doedelzak is een rietinstrument waarbij het riet indirect bespeeld wordt via een luchtkamer en dus niet met de lippen of tong aangeraakt wordt.

De 'Muziekparade' op de Kruisweg en Concourslaan is onderdeel van het zomerprogramma dat wordt georganiseerd in Hoofddorp Winkelcentrum in de maanden juli en augustus. Zo speelt zondag 21 augustus het Trio Remco Sietsema in 'Zomerse geluiden' op het Polderplein buiten en is er diezelfde dag een workshop Tetra hoeden maken bij Vier Meren.

De Muziekparade op de Kruisweg en Concourslaan vindt plaats op zaterdag 13 augustus tussen 11.00 uur en 15.30 uur. De toegang is gratis.