• Don Bosco on Tour

    Don Bosco

Don Bosco Burendag 24 september

12-09-2017, 22:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 24 september 2017, 10:00 tot 17:00

Locatie:

Doctor Schaepmanstraat 5, Zwanenburg
Don Bosco Halfweg
Zwanenburg

Al jaren succesvol dus ook dit jaar weer: Don Bosco Burendag!

Don Bosco Halfweg doet ook dit jaar weer mee aan Burendag, het landelijke initiatief om verschillende groepen mensen (buren) bij elkaar te brengen en saamhorigheid te creëren.

Op zondag 24 september is iedereen uit Zwanenburg-Halfweg uitgenodigd voor de fietstocht en het dorpsontbijt dat Don Bosco georganiseerd heeft.

Op zondagochtend vanaf 10 uur is iedereen uit Zwanenburg en Halfweg welkom om te komen ontbijten bij Don Bosco, waarbij alle ingrediënten gesponsord zijn door onze lokale ondernemers. Tijdens het ontbijt is er uiteraard gezorgd voor het nodige entertainment voor jong en oud. Hierna kunt u op de fiets springen voor Don Bosco on Tour, een fietstocht van ongeveer 25 kilometer voor het hele gezin. De tocht brengt u langs prachtige gebieden in de omgeving, met onderweg vragen en spelletjes, zodat er gestreden kan worden om de leuke prijzen!

Om het weekend gezellig af te sluiten is vanaf 16.00 uur de prijsuitreiking van Don Bosco on Tour en de gelegenheid om nog even gezellig na te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje bij Don Bosco. Het beloofd een prachtig weekend te worden met voor ieder wat wils! Alle informatie en de mogelijkheid om in te schrijven voor Don Bosco on Tour en het ontbijt vindt u op www.don-bosco.nl.

Don Bosco is dé jeugdvereniging uit Halfweg, die iedere week meer dan 100 kinderen ontvangt in haar clubhuis. De clubavonden gaan weer van start vanaf 18 september. Alle informatie hierover is ook te vinden op www.don-bosco.nl