• The Dynamite Blues Band

    Dynamite Blues band

The Dynamite Bluesband in The Shack

22-10-2016, 15:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 30 oktober 2016, 16:00 tot 19:00

Locatie:

Schipholdijk 253b, Oude Meer
The Shack
Oude Meer

Zondagmiddag 30 oktober staan ze weer in The Shack: The Dynamite Bluesband! En dat is niet voor niets want deze band is een van de jongste, meest succesvolste bluesbands van Nederland. Na hun debuutalbum Shakedown and Boogie is daar nu hun tweede CD "Kill Me With Your Love" Een dijk van 'n plaat die lovende recensies krijgt als: "Een energiek, gevarieerd en volwassen album afgeleverd van internationale allure". En: "Deze tweede plaat is als een denderende trein die door een film van Quentin Tarantino raast".... "retestrakke Blues"..."de heren hebben zich echt overstegen".

Zanger en harmonicablazer Wesley van Werkhoven heeft 'n heerlijke rauwe stem en blaast de longen uit z'n lijf. Op het strakke stevige ritme van drummer Niels Duindam en de stuwende en pompende baslijnen van Renzo van Leeuwen kunnen Wesley op de smoelenschaaf en JJ van Duijn met zijn fabelachtig en schroeiend gitaarspel helemaal los! Dynamite Bluesband speelt fat en dirty Blues, authentiek, vuig, pompend, zuigend, meeslepend en bovenal explosief! Blues waarvan The Shack gaat koken! Ervaar tijdens hun optreden in The Shack zelf maar hoe deze gasten je van je sokken af blazen. Zorg dat je erbij bent en ga ze zien in de intieme sfeer van The Shack nu het nog kan, want deze mannen zijn inmiddels de grotere podia's aan het veroveren! Een absolute topper deze band!

Tributes Fleetwood Mac en The Who!

Zondag 6 november: Mirage! Op veler verzoek terug in The Shack, een fenomenaal eerbetoon aan Fleetwood Mac. De specifieke sounds, intonaties en podiumpresentatie die zo bepalend zijn voor het succes van de Amerikaanse superband Fleetwood Mac worden feilloos geëvenaard! Zaterdag 12 november: Tribute to The Who is er ook weer een van een ongekend hoog muzikaal niveau. Een meesterlijk eerbetoon aan een van 's werelds grootste rockband allertijden, gebracht door topklasse muzikanten van nu. Vedran Mircetic van De Staat

( Nederlands meest succesvolle band van dit moment!) en zijn muzikale maten gaan dit flikken. Ze doen slechts een korte 4-daagse tour in Nederland, waarvan het optreden in The Shack de enige is in de randstad! Fans van The Who; this is the best you can get!

Voor alle info: www.the-shack.info The Shack, Schipholdijk 253b, 1438 AC Oude Meer.