Familieduycken - Familiefestival

08-08-2017, 15:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 22 oktober 2017, 15:00 tot 18:00

Locatie:

Raadhuisplein 5, Hoofddorp
Podium Duycker
Hoofddorp

Wat is er nou leuker dan met het hele gezin op zondag te genieten van popmuziek in een echte popzaal? Op 21 mei is het weer zo ver, dan nemen de kinderen Duycker over. Een programma vol muziek dat voor zowel de kids als voor de ouders een plezier is om naar te luisteren, op te dansen en lekker op mee te zingen. Daarnaast hebben we ook weer verschillende leuke activiteiten bedacht voor jong en oud.

Familieduycken is een feest voor de hele familie! Ouders kunnen hun kinderen in een leuke, veilige en ongedwongen sfeer kennis laten maken met een poppodium en popmuziek. Daarnaast biedt Familieduycken een gezellig dagje uit met het hele gezin waarbij ouders niet verplicht zijn om naar kinderhits te luisteren en bij de ballenbak te zitten. Ze kunnen gezellig wat drinken en tegelijkertijd genieten van een dag met het gezin. Er zijn verschillende muzikale activiteiten voor ouders en kinderen en daarbij treedt er een band op die leuk is voor jong en oud. Kortom een festival waar ouders het net zo leuk hebben als de kinderen!

Thema

Deze herfsteditie krijgt een toepasselijk thema, namelijk 'Takkezooi'. Dit thema is terug te vinden in de activiteiten, maar ook in de muziekprogrammering. Geen gouden K3 keeltjes, maar muziek die door sommigen wellicht bestempeld wordt als 'takkeherrie'.

Prijzen

Guppie (0-6 jaar) - Gratis

Snorkels (6-12 jaar) - €7,50

Duikbrillen (12+) - €12,50

Familieduik (4 pers.) - €25,-