• Festijn

    vereniging

Festijn met Bouwsteentjes

15-04-2016, 20:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 15 mei 2016, 10:00 tot maandag 16 mei 2016, 17:00

Locatie:

Nieuw-Vennep

De Nederlandse LEGO club De Bouwsteen houdt voor de eerste keer tijdens PINKSTEREN in Nieuw Vennep een Festijn met bouwsteentjes waar bouwers, verzamelaars en liefhebbers van Lego hun hart kunnen ophalen.

4 keer per jaar houden de leden van vereniging De Bouwsteen een clubdag waar leden hun bouwwerken of verzamelingen ten toon stellen. Van grote bouwwerken van imposante gebouwen tot grote treinbanen. LEGO Knikkerbaan. De gehele Van Zantenhal zal vol staan met LEGO bouwwerken of activiteiten.

Kids

Tijdens de beurs is er een gigantische bouwhoek, zijn er bouwwedstrijden, een bioscoop, luchtkussens en kan je meedoen aan verschillende games.

Legobouwer

We zoeken voor deze clubdag de BESTE LEGOBOUWER (tot 16 jaar) in de regio Haarlemmermeer. Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar evenementen@debouwsteen.eu Je kan mooie prijzen winnen! Tijdens de clubdag kan je je bouwwerk exposeren.

Losse onderdelen

U kan tijdens het evenement nieuwe en gebruikte lego kopen. Dus bent u op zoek naar dat unieke steentje of set kom dan zeker.

Waar

Het festijn vindt van 10.00 -17.00 uur plaats met Pinksteren op zondag 15 mei en maandag 16 mei in de Van Zantehal, IJweg 1415 te Nieuw Vennep. De toegangsprijs voor bezoekers vanaf 4 jaar bedraagt € 2,50 en parkeren is gratis.

Dus bent u op zoek naar een speciale uitgave van een LEGO doosje, verzamelingen, zoekt u al tijden naar een onderdeel om uw set compleet te maken of bent u gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar het Festijn bouwsteentjes in Nieuw Vennep. Het pinkster evenement voor jong én oud.