• Beauty and the Beast

    PR

Filmhuis Pier K draait Beauty and the Beast

23-10-2017, 10:20 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 27 oktober 2017, 20:00 tot 22:30

Locatie:

Harmonieplein 2, Nieuw-Vennep
Pier K Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep draait op vrijdagavond 27 oktober om 20:00 uur de prachtige film Beauty and the Beast. Na ruim 25 jaar is het sprookje opnieuw verfilmd, met Emma Watson als Belle en Dan Stevens als het Beest in de hoofdrol.

In de Disney film 'Beauty and the Beast' wordt het verhaal van Belle en het Beest verteld. Belle, een slimme en sprankelende jonge vrouw, wordt gevangen genomen door het Beest in zijn kasteel. Van het betoverende personeel leert zij om verder te kijken dan zijn angstaanjagende uiterlijk en zijn onvriendelijke karakter.

Ondanks de angsten van Belle, leert zij het Beest kennen als een charmante en vriendelijke prins. De prins die hij werkelijk is.

Op de laatste vrijdagavond van de maand is er na afloop van de film in het Pier Kafé live muziek. Deze keer geeft de band Random een optreden.

Random is een coverband uit Aalsmeer. Op eigenzinnige manier proberen zij bekende nummers van vroeger en nu naar hun hand te zetten, zonder het origineel te kort te doen. Het genre van de band kenmerkt zich door stevige en harmonieuze melodieën, aangevuld met meerstemmige zang.

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje kost €8,- en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.