• Jesse Eisenberg als Bobby Dorfman

    pr

Filmhuis Pier K draait Café Society

18-02-2017, 09:46 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 24 februari 2017, 20:00 tot 23:00

Locatie:

Harmonieplein 2, Nieuw-Vennep
Pier K Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep vertoont elke vrijdag een indrukwekkende film. Vrijdag 24 februari om 20:00 uur is de romantische komedie Café Society te zien. Woody Allen neemt je in deze film mee naar de jaren '30. Na afloop van de film is er livemuziek in het Pier Kafé!

Bobby Dorfman (Jesse Eisenberg) ontvlucht zijn buitengewone familie in New York. Hij verhuist naar Hollywood om het te gaan maken in de filmindustrie, waar hij een baan krijgt als loopjongen van zijn oom. Zijn oom is een agent voor filmsterren en wordt gezien als een machtige man. Bobby laat al snel zijn oog vallen op de secretaresse van zijn oom. Als zij op een dag bij Bobby voor de deur staat met het nieuws dat ze geen relatie meer heeft, geeft dit het verhaal al snel een romantische wending.

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje voor de film kost €8,- en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.