• Heaven on earth

    pr

Filmhuis Pier K draait Heaven on earth

03-02-2017, 14:02 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 10 februari 2017, 20:00 tot 23:00

Locatie:

Harmonieplein 2, Nieuw-Vennep
Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep vertoont elke vrijdag een meeslepende en indrukwekkende film. Van films voor de komedieliefhebbers tot films voor de mensen die wel houden van een beetje spanning. Vrijdag 10 februari om 20:00 uur is Heaven on earth, het vervolg van de Zweedse filmhit As it is in heaven, te zien in het Filmhuis.

Net als deel één speelt ook deel twee zich af in het dorp Ljusåker. Hoewel het een schok is voor iedereen dat dirigent Daniel Daneus overlijdt, blijft het koor bestaan. Ook het drankprobleem van pastoor Stig wordt geaccepteerd. Pas als de pastoor door het hoofd van zijn bisdom zijn functie dreigt te verliezen, schakelt hij de hulp in van zangeres Lena. Lena rouwt nog om het verlies van haar geliefde, maar gaat samen met haar pasgeboren zoon moedig verder met haar leven. Passievol begint ze met haar nieuwe baan als dirigent dat voor weer een volle kerk en muzikale verbinding moet zorgen.

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje voor de film kost €8,- en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.