• Foto filmdocumentaire Hier ben ik

    Foto's van Filmdepot

Filmhuis Pier K draait Hier ben ik

16-10-2017, 12:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 20 oktober 2017, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Harmonieplein 2, Nieuw-Vennep
Filmhuis Pier K, Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep draait op vrijdagavond 20 oktober om 20:00 uur de documentaire Hier ben ik, van Sander Snoep en Sarah Vos.

De documentaire is gefilmd vanuit het perspectief van enkele Bloemendalers, zij leiden een leven waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn.

In 'Hier ben ik' kijken we door de ogen van een aantal Bloemendalers die worstelen met negatieve zelfbeelden, ambities en verlies. Zondags gaan ze naar de kerk in Bloemendaal. Hier biedt dominee Ad van Nieuwpoort hen een alternatief. Hij laat hen op zoek gaan naar de simpele schoonheid van het bestaan, door verband te zoeken tussen oude bijbel teksten en de huidige perikelen.

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje kost €8,- en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting.

Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.